Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Kuka tekee vielä itse joululonkeronsa? Minä ainakin, koska tulee parasta!
20.12.2023 |
Nykyään melkein kaikki ostaa lonkerot valmiina. Mutta jotenkin itse puristettu greippimehu vaan on aidomman makuista ja kaupan valmistuotteet aina esanssisia. Giniksikin voi valita eri makuisista, niissähän on yrttejä laidasta laitaan.
Äidin itse tekemä lonkero on kyllä parasta ja tuo aina ihanat lapsuusmuistot mieleen.
Onko muita lonkero-nostalgikkoja?
Kommentit (2)
Oman joululonkeron voi maustaa vaikka piparimausteilla. Raikkaampaa kuin glögi.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa
Tykkään karpalolonkerosta, mitä on vaikea itse tehdä järkevästi. Ostan omani kaupasta.