Ruokakerma maistuu mun suussa pahalta
Kommentit (18)
Vierailija kirjoitti:
Jos maistuu pahalta, niin juo maitoa/vettä kuten muutkin tekee.
en kai sanonut sitä juovani 😂
Tein luumutorttuja muutama päivä sitten ja laitoin ne jääkaappiin.
Jostain syystä niissä maistuu sellainen pistävä kitkerä tai hapan maku.
Missä muualla asiat maistuvat kuin suussa...?
Olen vuosia syönyt juustoa. Mutta nyt jostain syystä on alkanut maistua pahalta. Syy on tietenkin omassa suussa.
Valmisperunoihin firmat ja keittiöt tunkevat aina kermaa kilon. Ja jotain muuta mössöä. Ei ole kevytkermaa tai ilman kermaa, tai muu vaihtoehto. Mummot ja sairaat saavat varmaan yliannoksen kaupan kermoja.
Mun suussa sperma maistuu pahalta.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jos maistuu pahalta, niin juo maitoa/vettä kuten muutkin tekee.
en kai sanonut sitä juovani 😂
Et. Ja osta KUOHUkermaa. Arla-Ingmanin luomu ja Maitokolmion tavallinen ovat ilman mitään lisäaineita. Erittäin hyvin kestävät kuumennusta.
Vierailija kirjoitti:
Karrageeni....
Ruokakermassa on muukin pielessä kuin karrageeni. Kermaa on jatkettu vedellä ja tärkkelyksellä, meijerikapitalisti nauraa matkalla pankkiin.
Vierailija kirjoitti:
Tein luumutorttuja muutama päivä sitten ja laitoin ne jääkaappiin.
Jostain syystä niissä maistuu sellainen pistävä kitkerä tai hapan maku.
Miksi torttutaikinaan pitää laittaa palmuöljyä, kysyn vaan.
En käytä ruuanlaitossa ruokakermoja juurikin sen pahan maun vuoksi. Jos joku ohje vaatii kermaa, niin käytän luomukuohukermaa. Ne, missä on karrageenia maistuvat myös pahalle.
Vierailija kirjoitti:
Tein luumutorttuja muutama päivä sitten ja laitoin ne jääkaappiin.
Jostain syystä niissä maistuu sellainen pistävä kitkerä tai hapan maku.
Luumutortut otetaan uunista suoraan kahvipöytään. Ei niitä kukaan pysty syömään päivän vanhoinakaan.
Miksi ihmeessäei käyttäisi oikeaa kermaa? En keksi yhtäään syytä käyttää tuommoisia.
Käytän kuohukermaa. Kaikki sinne päin olevat lapset lisäaineseokset jäävät kaupan hyllylle.
Käytä oikeaa kermaa . Noissa ruokakermalitkuissa on puolen metrin pituinen ainesosaluettelo kun niihin on tungettu vaikka mitä lisäaineita.
Vierailija kirjoitti:
Käytän kuohukermaa. Kaikki sinne päin olevat lapset lisäaineseokset jäävät kaupan hyllylle.
Aika monessa kuohukermassa on sitä kamalaa karrageeniä, eli niistä tehdään kauan säilyviä. Voi kun jokaisessa ruokakaupassa olisi ihan tavallista kermaa. Muutakin kuin luomu.
Jos maistuu pahalta, niin juo maitoa/vettä kuten muutkin tekee.