Kotitekoiset joulutortut murustaa
Kananmunalla voitelen,
225C , 15 min.
Myllynparas Voitaikina, voitaikinan luulisi olevan vähiten murustava.
Mikä neuvoksi.
Kommentit (29)
Liian kauan paistat! Ja 200 astetta riittää max. 10 minuuttia. Ne kuivuu muuten.
Mä käytän voiteluun vettä. Kiertoilmauuni 225 ja 11min. Ei murusta.
Vierailija kirjoitti:
Liian kauan paistat! Ja 200 astetta riittää max. 10 minuuttia. Ne kuivuu muuten.
Ohjeen mukaisesti 225 C, 15 min.Marmeladin ympärillä/alla taikina jää tiiviiksi märän näköiseksi.
AP
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Liian kauan paistat! Ja 200 astetta riittää max. 10 minuuttia. Ne kuivuu muuten.
Ohjeen mukaisesti 225 C, 15 min.Marmeladin ympärillä/alla taikina jää tiiviiksi märän näköiseksi.
AP
Et vain osaa. Laita pelti alatasolle niin pohja ei jää raa'aksi ja tosiaan ei liian kauaa siellä uunissa ettei tule korppuja...
Siis millälailla murustaa? Mä käytän myös ko voitaikinaa ja 225 ja 15 min. Tottakai kannattaa syödessäkäyttää lautasta alla, mutta mun mielestä kaupasta ostetut joskus on sellaisia murisevia.
Vierailija kirjoitti:
Liian kauan paistat! Ja 200 astetta riittää max. 10 minuuttia. Ne kuivuu muuten.
Ehkä riippuutaikinasta, mutta juuri tänään tein ja 225 ja 15 min on juuri oikea.
Enkä edes pidä liian tummista ja kuivista. Mutten myöskään valjuista.
Niiden kuuluukin murustua, Se on sen taikinan ominaisuus.
Vierailija kirjoitti:
Siis millälailla murustaa? Mä käytän myös ko voitaikinaa ja 225 ja 15 min. Tottakai kannattaa syödessäkäyttää lautasta alla, mutta mun mielestä kaupasta ostetut joskus on sellaisia murisevia.
Murisevia? Ei tiisus tätä suomenkielentaitoa joillain 🤣 🤭
Murr murrr
Vierailija kirjoitti:
Siis millälailla murustaa? Mä käytän myös ko voitaikinaa ja 225 ja 15 min. Tottakai kannattaa syödessäkäyttää lautasta alla, mutta mun mielestä kaupasta ostetut joskus on sellaisia murisevia.
Miten ne murisee?
Mistä tietää, että ne tortut on oikein paistettu? Siitä, että niitä syödessä ei voi olla murustelematta. Kukaan ei halua syödä veteliä tai sitkaita joulutorttuja. Niiden kuuluu olla murustuvia ja rapeita.
Ei joulutortuista saa millään konstilla sellaisia, ettei murenisi. Kuuluu asiaan 😊
Murenee. Murustaa. Murustuu. Mutta ei luoja paratkoon MURISEE. Eeeeeeiiiiiiiiiiii
Vierailija kirjoitti:
Murenee. Murustaa. Murustuu. Mutta ei luoja paratkoon MURISEE. Eeeeeeiiiiiiiiiiii
No höh, meilläpäin kakut murisee.
Vierailija kirjoitti:
Mistä tietää, että ne tortut on oikein paistettu? Siitä, että niitä syödessä ei voi olla murustelematta. Kukaan ei halua syödä veteliä tai sitkaita joulutorttuja. Niiden kuuluu olla murustuvia ja rapeita.
Väärin! Minä haluan syödä joulutortut sellaisina vähän lötköinä 🙋🏼 Ei kuivina,että pölinä käy.
Älä voitele ollenkaan. Tulee parempia.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mistä tietää, että ne tortut on oikein paistettu? Siitä, että niitä syödessä ei voi olla murustelematta. Kukaan ei halua syödä veteliä tai sitkaita joulutorttuja. Niiden kuuluu olla murustuvia ja rapeita.
Väärin! Minä haluan syödä joulutortut sellaisina vähän lötköinä 🙋🏼 Ei kuivina,että pölinä käy.
Yök!
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Murenee. Murustaa. Murustuu. Mutta ei luoja paratkoon MURISEE. Eeeeeeiiiiiiiiiiii
No höh, meilläpäin kakut murisee.
Vai kenties sittenkin varisee? Karisee?
Tuskin nyt kuitenkaan murisee?
Koirat murisee. Ja karhut. 😁
Eurista kun laitat riittävästi kananmunaa kaikkialle. Oikeasti kunnon kerros. Tulee pehmoisia ja ei murusta.