Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kuinka pitkään pidät liha-makaronilaatikkoa uunissa?

Vierailija
30.11.2023 |

Entä missä asteessa? Ollut 200 C:ssa 45 min ja ihan vetistä on vielä munamaito. Tehty sen myllyn paras makaronipussin ohjeen mukaan. Kyselee uusavuton, ekaa kertaa makaronilaatikkoa tekevä. 

Kommentit (25)

Vierailija
1/25 |
30.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

En pidä ollenkaan. Minun uunissani lihamakaronilaatikko pysyy pitelemättä.

Vierailija
2/25 |
30.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Katso ohje makaroni pussin kyjestä tai toiselta puolen.Kun ohjen mukaan teet alusta loppuun ja noudatat uunin lämpötila,mikä pussia on. Et voi epäonnistua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/25 |
30.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tunnin vähintään, tai ylikin ellei neste ole hyytynyt.

Vierailija
4/25 |
30.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

56 minuuttia ja 35 sekuntia.

Vierailija
5/25 |
30.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

200 astetta n. tunti

Vierailija
6/25 |
30.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

45 min, 200 astetta

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/25 |
30.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen tehnyt sen makaronipussin ohjeen mukaan, ja ihan hyvää on tullut. Mutta uunit on erilaisia, jos sinun uunissa ei 45 min 200 asteessa riitä, niin pidä kauemmin. 

Vierailija
8/25 |
30.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ap ltä on tainnut munat unohtua munamaidosta.

Puoli tuntia riittää kahdessa sadassa mutta saa vähån aikaa olla yli että pinta ruskistuu kauniisti

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/25 |
30.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä pidän 175 astetta 45min. En tiedä mikä vikana jos on ollut jo tunnin...uuneissa tietty on jonkun verran eroja, meillä on sellainen kipakka että kaikista ohjeista saa nipistää osan paistoajasta pois. 

Mä etsin usein K-ruoka sivuston resepteistä, siellä on kaikki perusjutut, yksinkertaisimmat etuliitteellä "helppo", mä olen kai sellainen ikiavuton kun ei oikein koskaan nuorena tullut opeteltua ruoanlaittoa. Nykyään on kuitenkin helppo löytää noita yksinkertaisia reseptejä ja käyttää kaikenlaisia oikoteitä. 

Vierailija
10/25 |
30.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei se mene pilalle vaikka pitäisit sen uunissa puoli tuntia kauemmin. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/25 |
30.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

300 astetta ja 3 tuntia

Vierailija
12/25 |
30.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

200 astetta n. tunti

Sama. Sopivaa tulee näin. Enkä keitä makaronia ihan kypsiksi, imee vähän nestettä paistuessa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/25 |
30.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä paistan 200.asteessa puoli tuntia sitten kansi päälle ja vielä puoli tuntia. 

Tai nopeampi tapa eli 225 astetta noin puoli tuntia ilman kantta

Vierailija
14/25 |
30.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mulla on uunissa semmoinen toiminto että se pysyy siellä pitämättäkin

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/25 |
30.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pidän 50 minuuttia. Laitan munamaitoon 5 dl maitoa ja 4 munaa. Ei ole koskaan vetistä.

Vierailija
16/25 |
30.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä pidän yleensä n. 30-40min. 200 asteessa alatasolla. Tykkään että ihan juuri vasta munamaito kypsynyt. 

Vierailija
17/25 |
30.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

No ainakin tunteroisen 175 asteessa. Makaronit ja jauheliha tulee kuitenkin raakana siihen.

Vierailija
18/25 |
30.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

30 min

Vierailija
19/25 |
30.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eikö joku ruskista jauhelihaa. Itse alkukeitän makaronin 2-3 min. 200 asteessa 30min. 2 munaa ja 3-4dl maitoa, jos jauhelihaa 400g.

Vierailija
20/25 |
30.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ole käyttänyt munamaitoa pitkiin aikoihin, vaan keitän makaronit lihaliemessä melkein kypsiksi. Lihat ja sipulit pannulla ruskeiksi, maustaminen, ja kaikki sekaisin vuokaan liemineen.

Päälle reipas juustokuorrutus korppujauhoja ja muutama voinokare.

Paisto n. 45 min. ja 175 astetta. Hyvää on ilman munamaitoakin.