Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miksi fazerin sininen on parempaa, kun syö erillisiä käärössä olevia konvehteja kuin levyä?

Vierailija
08.11.2023 |

Selittäkää!

Kommentit (40)

Vierailija
1/40 |
08.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oon eri mieltä. Kohvehdit on liian paksuja eikä sula suussa kuten levysuklaa.

Vierailija
2/40 |
08.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eipäs kun levy on parasta mutta vaan silloin, kun saa rivin jonkun toisen levystä. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/40 |
08.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

ei ole. levy on parempi.

Vierailija
4/40 |
08.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

On se levykin hyvää. Siinä voi olla vaikka karkkia seassa. Käärekarkit omalla tavallaan hyviä.

Vierailija
5/40 |
08.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Samaa mieltä! Konvehdit ovat parempia kuin levysuklaa.

Vierailija
6/40 |
08.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko konvehdeissa palmuöljyä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/40 |
08.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Fazerin sininen ei muutenkaan maistu miltään, Maraboun suklaat ovat paljon parempia.

Vierailija
8/40 |
08.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mun mielestä levy on parempi, en tykkää paksuista suklaakönteistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/40 |
08.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaikista fazereista tulee suuhun rakkoja, sisältävät viljaa, vaikkakin vähän, tai saattaa, mut aina sama juttu, suu on suklaan jälkeen kipeä.  Harmi

Vierailija
10/40 |
08.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Fazerin sininen ei muutenkaan maistu miltään, Maraboun suklaat ovat paljon parempia.



marabou on kamalaa. Olin jo lapsena sitä mieltä. Liian rasvaista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/40 |
08.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Samaa mieltä! Konvehdit ovat parempia kuin levysuklaa.

Niin minustakin. Ja olen pohtinut samaa kuin ap, että miksi. Onko reseptissä tai raaka-aineissa joku ero? Käytetäänkö konvehteihin laadukkaampaa kaakaota tai jotain?

Vierailija
12/40 |
08.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Koska konvehdit ovat tuoreempia, ne tehdään joulua yms. varten mutta levyt voivat ollut seissyt kuukausia varastossa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/40 |
08.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ruuan muoto vaikuttaa makuun. Mietin tätä yhtenä päivänä kun tein joulutorttuja. Ne ei maistu samalta kun länttää hillon neliön keskelle. Se pitää taitella tähdeksi jotta maistuu oikein.

Vierailija
14/40 |
08.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä oon miettinyt, miksi levynä paras. 😀 Konvehdit hyvänä kakkosena. Patukkana tylsin. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/40 |
08.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Samaa mieltä! Konvehdit ovat parempia kuin levysuklaa.

Niin minustakin. Ja olen pohtinut samaa kuin ap, että miksi. Onko reseptissä tai raaka-aineissa joku ero? Käytetäänkö konvehteihin laadukkaampaa kaakaota tai jotain?

Kyllä niissä molemmissa näyttää olevan täsmälleen samat raaka-aineet, ainakin Fazerin omien nettisivujen mukaan.

Vierailija
16/40 |
08.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Viimeksi ostamani sininen levy ei sulanut suussa, vaan jäi oudoiksi rasvapaakuiksi suuhun joita pyörittelemällä suussa kyllä lopulta pehmeni sulaksi, mutta ei sulanut suuhun kuten joskus ennen.

Vierailija
17/40 |
08.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vanha pieni ohut levy oli paras. Uudet pienet levyt ei ole lähelläkään sitä makuelämystä, koska ne on jätetty paksuiksi, ja juuri se levyn ohuus oli parasta.

Vierailija
18/40 |
08.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Fasun blaukin on pilattu. Ennen se oli ylivoimaisesti paras sokolaati, mutta nykyään ostan sitä tosi harvoin. Sokolaatia syön kyllä siltikin. Se on ainoa herkkunen, jota rakastan yli kaiken XDD. 

Vierailija
19/40 |
08.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Levy on KAMALAA. Vaikka olisi suussasulava (hyvälaatuiset rasvat), on mauton ja käryn sivumaku, heikko tylsä maku.

Mut sama on kai kaikkien merkkien kanssa nykyään.

En ole syönyt pakattuja paloja vuosiin, mutta jos ne on parempia kuten väitetään, se voi ehkä johtua siitä että hyviäkin raaka-aineita on - niitä ei vain kannata käyttää levyyn, koska sitä ei niin moni syö, kuin paloja, jotka toimii mainostuotteina, silloin kun niitä tarjoillaan?

Vierailija
20/40 |
08.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Samaa mieltä! Konvehdit ovat parempia kuin levysuklaa.

Niin minustakin. Ja olen pohtinut samaa kuin ap, että miksi. Onko reseptissä tai raaka-aineissa joku ero? Käytetäänkö konvehteihin laadukkaampaa kaakaota tai jotain?

Arvaukseni on, että kaakaon laatu on vaan tosi huono.