Miksi fazerin sininen on parempaa, kun syö erillisiä käärössä olevia konvehteja kuin levyä?
Kommentit (40)
Eipäs kun levy on parasta mutta vaan silloin, kun saa rivin jonkun toisen levystä.
On se levykin hyvää. Siinä voi olla vaikka karkkia seassa. Käärekarkit omalla tavallaan hyviä.
Samaa mieltä! Konvehdit ovat parempia kuin levysuklaa.
Fazerin sininen ei muutenkaan maistu miltään, Maraboun suklaat ovat paljon parempia.
Mun mielestä levy on parempi, en tykkää paksuista suklaakönteistä.
Kaikista fazereista tulee suuhun rakkoja, sisältävät viljaa, vaikkakin vähän, tai saattaa, mut aina sama juttu, suu on suklaan jälkeen kipeä. Harmi
Vierailija kirjoitti:
Fazerin sininen ei muutenkaan maistu miltään, Maraboun suklaat ovat paljon parempia.
marabou on kamalaa. Olin jo lapsena sitä mieltä. Liian rasvaista.
Vierailija kirjoitti:
Samaa mieltä! Konvehdit ovat parempia kuin levysuklaa.
Niin minustakin. Ja olen pohtinut samaa kuin ap, että miksi. Onko reseptissä tai raaka-aineissa joku ero? Käytetäänkö konvehteihin laadukkaampaa kaakaota tai jotain?
Koska konvehdit ovat tuoreempia, ne tehdään joulua yms. varten mutta levyt voivat ollut seissyt kuukausia varastossa.
Ruuan muoto vaikuttaa makuun. Mietin tätä yhtenä päivänä kun tein joulutorttuja. Ne ei maistu samalta kun länttää hillon neliön keskelle. Se pitää taitella tähdeksi jotta maistuu oikein.
Mä oon miettinyt, miksi levynä paras. 😀 Konvehdit hyvänä kakkosena. Patukkana tylsin.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Samaa mieltä! Konvehdit ovat parempia kuin levysuklaa.
Niin minustakin. Ja olen pohtinut samaa kuin ap, että miksi. Onko reseptissä tai raaka-aineissa joku ero? Käytetäänkö konvehteihin laadukkaampaa kaakaota tai jotain?
Kyllä niissä molemmissa näyttää olevan täsmälleen samat raaka-aineet, ainakin Fazerin omien nettisivujen mukaan.
Viimeksi ostamani sininen levy ei sulanut suussa, vaan jäi oudoiksi rasvapaakuiksi suuhun joita pyörittelemällä suussa kyllä lopulta pehmeni sulaksi, mutta ei sulanut suuhun kuten joskus ennen.
Vanha pieni ohut levy oli paras. Uudet pienet levyt ei ole lähelläkään sitä makuelämystä, koska ne on jätetty paksuiksi, ja juuri se levyn ohuus oli parasta.
Fasun blaukin on pilattu. Ennen se oli ylivoimaisesti paras sokolaati, mutta nykyään ostan sitä tosi harvoin. Sokolaatia syön kyllä siltikin. Se on ainoa herkkunen, jota rakastan yli kaiken XDD.
Levy on KAMALAA. Vaikka olisi suussasulava (hyvälaatuiset rasvat), on mauton ja käryn sivumaku, heikko tylsä maku.
Mut sama on kai kaikkien merkkien kanssa nykyään.
En ole syönyt pakattuja paloja vuosiin, mutta jos ne on parempia kuten väitetään, se voi ehkä johtua siitä että hyviäkin raaka-aineita on - niitä ei vain kannata käyttää levyyn, koska sitä ei niin moni syö, kuin paloja, jotka toimii mainostuotteina, silloin kun niitä tarjoillaan?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Samaa mieltä! Konvehdit ovat parempia kuin levysuklaa.
Niin minustakin. Ja olen pohtinut samaa kuin ap, että miksi. Onko reseptissä tai raaka-aineissa joku ero? Käytetäänkö konvehteihin laadukkaampaa kaakaota tai jotain?
Arvaukseni on, että kaakaon laatu on vaan tosi huono.
Oon eri mieltä. Kohvehdit on liian paksuja eikä sula suussa kuten levysuklaa.