Suomalaisten paska maku on nyt virallista: Oltermannin äänestettiin parhaaksi juustoksi
Oltermanni ”paras juusto”?
😆🤣😁😂😄😅😃😀😂🤣😁😅😅😀😅😄😁😆😁😂😄😃😁😆
Kommentit (141)
Ei Herrajjumala, en tiennyt että taso on Suomessa noin matala.
Käyräkosken Teboililla?
Oikeasti.
Oltermanni on halpa kumitiiviste ja kaukana juustosta.
Oltermanni on ihan hyvä arkijuusto.
Ja silti te venäläiset haette oltermannia Suomesta 👍
Mikä sinun mielestäsi on paras juusto, aloittaja?
En pidä Oltermannista.
So?
Kyllä nyt hävettää, mitä muutkin meistä ajattelevat.... eiku.....mitä itun väliä?
Vierailija wrote:
Oltermanni on ihan hyvä arkijuusto.
Ei ole, se on mauton ja kuminen.
Oltermanni on hyvä perusjuusto! Mieto ja kelpaa varmasti "kaikille".
Tämä johtuu siitä ,ettei läheskään kaikkia edes suomalaisia juustoja oltu lueteltu siihen äänestettävään listaan ja sen sijaan että ihmiset olisi ilmoittaneet parempia juustoja niin äänestivät jotain tutun kuuloista. Eihän sillä listalla olleet esim. Aura, Kreivi, Turunmaa, Tilsit, Cheddar, Brie jne.
Kuusamon meijerin juustot ovat parhaita.
Vierailija wrote:
Oltermanni on ihan hyvä arkijuusto.
Arkijuusto on outo käsite. Arkiruuan sinällään ymmärrän, koska ei arkena töiden jälkeen jaksa tehdä mitään rosvopaistia, mutta Oltermannin leikkaamiseen menee ihan sama aika kuin paremmankin juuston.
Vierailija wrote:
Oltermanni on hyvä perusjuusto! Mieto ja kelpaa varmasti "kaikille".
Juuri sellainen juusto, joka sopii perussuomalaiseen Suomeen.
Vierailija wrote:
Oltermanni on hyvä perusjuusto! Mieto ja kelpaa varmasti "kaikille".
Ylipäätään hyvin harvoja suomalaisia juustoja on kypsytetty tarpeeksi. Jotkut kääri ne juustopaperiin ja kypsyttää kellarissa tai jääkaapissa kuukausia parasta ennen päivän jälkeen ennenkuin syövät ne.
Vierailija wrote:
Vierailija wrote:
Oltermanni on ihan hyvä arkijuusto.
Arkijuusto on outo käsite. Arkiruuan sinällään ymmärrän, koska ei arkena töiden jälkeen jaksa tehdä mitään rosvopaistia, mutta Oltermannin leikkaamiseen menee ihan sama aika kuin paremmankin juuston.
Ei ole kyse ajasta vaan hinnasta.
Vierailija wrote:
Vierailija wrote:
Oltermanni on hyvä perusjuusto! Mieto ja kelpaa varmasti "kaikille".
Juuri sellainen juusto, joka sopii perussuomalaiseen Suomeen.
Persuudesta en tiedä, mutta juurikin tuikitavallisille suomalaisille kyllä. Niille, jotka laittavat ruisleivän päälle Oivariinia tai Keijua, meetvurstia, juustoa ja kurkkua.
Vierailija wrote:
Vierailija wrote:
Vierailija wrote:
Oltermanni on ihan hyvä arkijuusto.
Arkijuusto on outo käsite. Arkiruuan sinällään ymmärrän, koska ei arkena töiden jälkeen jaksa tehdä mitään rosvopaistia, mutta Oltermannin leikkaamiseen menee ihan sama aika kuin paremmankin juuston.
Ei ole kyse ajasta vaan hinnasta.
Eikö silloin oikeampi nimitys olisi "köyhien juusto"? Ei tavallisilla keskiluokkaisilla ihmisillä ole taloudellista haastetta syödä parempia juustoja arkenakin.
Ålandsmejerietin juustot ovat ylivoimaisia.
Juntteja olemme ja junteiksi jäämme.