Miten syötte greipin
Kommentit (9)
Lapsena puolikkaina kaivellen tai irti kovertaen. Nykyisin viipaleina kuten appelsiininkin.
Emme syö greippiä, koska se on niin saa.ta.nallisen kirpeää. samasta syystä emme syö appelsiinia ja mandariinia.
mulla on greippiä varten oma sahalaitainen lusikka.
Jostain syystä makuaistini ei handlaa kirpeitä makuja. Naama vääntyy irvistykseen, tulee jotenkin inhottava olo fyysisesti enkä voi nauttia yhtään. Kirpeä on inhottava maku.
Samalla lailla kun muutkin ruuat. Pala laitetaan suuhun, sitte pureskellaan ja sitte niellään.
Lusikalla puolikkaasta. Näin opetettiin lapsena. Mutta miksei voisi syödä samalla tavalla kuin appelsiini?
Kuorin ja syön lohko kerrallaan. Joskus ovat niin mehukkaita että palastelen lohkon. Varsinkin verigreipit ovat mehukkaita ja ah niin hyviä.
Mielialalääkkeiden kera.