Lue keskustelun säännöt.
Mitä tekisin punakaalista
Kommentit (6)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Rusinat pitää kieltää lailla. Punakaalia raasteena ja mukaan punaisia viinimarjoja.
Ph-indikaattorina toimii, kuten myös mustikka.
Mutta itse tekisin kaalisalaattia, coleslaw punakaalista on tosi nättiä! Ja hyvää.
Voi siitä tehdä salaattia ilman majoneesia (ja/tai kermaviiliä/turkkilaista jukurttia tms mitä nyt coleslaw'hin kukin laittaa) öljy-etikka(sitruunamehu)-kastikkeella. Sekin on hyvää!
Kaalilaatikkoa, tulee tummaa. Kaalikeittoa. Lämmintä kaalilisäkettä. Kaalikääryleitä, jos tarpeeksi suuria lehtiä.
Raasteena, rusinoiden ja viinirypäleiden kera. Kastikkeeksi ranskalainen salaatinkastike.