Voiko umpijäiset kanankoivet sulattaa jääkaapissa, ne ovat kypsentämättömiä?
Kommentit (10)
Missäs muualla??
Otan aina lihat edellisenä päivänä jääkaappiin sulamaan
Voi myös upottaa pakastetun lihapaketin kylmähköön veteen ja jäinen tuote sulaa nopeammin kuin jääkaapissa tai pöydällä.
Jääkaapissahan ruoka suositellaankin sulatettavan. Huoneenlämmössä sulatettaessa saattaa jo sulanut pinta alkaa lämpimässä mennä pilalle siinä vaiheessa, kun sisus on vielä jäässä.
Onko mikroaaltouunin sulatusvaihtoehto vaan esim. pullille tms? Eikö lihaa saa sulattaa?
Vierailija kirjoitti:
Onko mikroaaltouunin sulatusvaihtoehto vaan esim. pullille tms? Eikö lihaa saa sulattaa?
Saahan sitä sulattaa lihaakin, mutta lähinnä mikron sulatustoiminnon käyttämisessä on järkeä siinä tapauksessa, jos aiot valmistaa sen lihan heti. AP:n tarkoitus oli tehdä huomenna, silloin mikron käyttämisessä sulatukseen ei ole nähdäkseni järkeä.
Vierailija kirjoitti:
Onko mikroaaltouunin sulatusvaihtoehto vaan esim. pullille tms? Eikö lihaa saa sulattaa?
Menee todella helposti pilalle mikrossa. Alkaa sulaa yhdestä nurkasta, kypsyy siitä ja muu jää jäiseksi.
Missä muualla niitä sulatetaan kuin jääkaapissa, kun jo edellisenä päivänä otetaan sulamaan.
Ei voi, h e l v e t t i jäätyy samalla.
Jäikö aivot narikkaan viikonloppuna?
Siis..? Totta kai. Miksi ei voisi ja missä muuallakaan ajattelit niitä sulattaa? Jääkaapissa sulaa huomiseen mennessä sopivasti, huoneenlämmössä en sulattaisi jos ei ole samana päivänä tarkoitus valmistaa.