Mitä eroa on lohella ja kirjolohella?
Kommentit (17)
Missä meinasit kalastaa? Kirjolohta saa helpommin kalastettua Sisä-Suomessa, järvilohi on aika pitkälti rauhoitettu.
Sama ero on kuin lautasella ja haarukalla. Lohi on rasvaisempaa. Ite tykkään kirjolhesta, mutta jos syön graavattuna niin silloin lohta. Tietysti kesäisin kun ne uiskentelee lämpimissä kalankasvatuslaitoiksissa niiin maku on paha.
Toinen on trautti. Rasvakala kuitenkin.
Kirjolohi on woketettu sateenkaarilohi ja lohi on tavallinen perussuomalainen kala.
Vierailija kirjoitti:
Toinen on lohikala, ja toinen ei.
Sillä toisellakin on rasvaevä, eli on myös lohikala. Myös muikku on lohikala.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Toinen on lohikala, ja toinen ei.
Sillä toisellakin on rasvaevä, eli on myös lohikala. Myös muikku on lohikala.
Särjeillä on rasvamaksa
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Toinen on lohikala, ja toinen ei.
Sillä toisellakin on rasvaevä, eli on myös lohikala. Myös muikku on lohikala.
Särjeillä on rasvamaksa
Ei kaikilla punasilmäisillä ole rasvamaksaa.
Laitatteko voin pannulle poikittain vai pitkittäin?
Toinen on lohi ja toinen ei ole lohi vaan forelli.
Vierailija kirjoitti:
Toinen on lohi ja toinen ei ole lohi vaan forelli.
Eli kirjolohi on vähä niiku vegaanien feikkilihat?
Kirjolohi myynnissä pääasiassa Suomessa kasvatettu, kiinteämpi liha, vähemmän rasvaa. Lohi joka myynnissä yleensä Norjassa kasvattu tihkuu rasvaa (syötytyn ravinnon seurausta).
Ennenmuinoin kirjolohta alettiin meillä väheksyä ja asenteet on sitkeät. Se on mielestäni raikkaampaa, koostumus parempaa kypsänä ja graavattuna. Lohesta en pidä, se öljyisyys ja antibiootit tökkii, suurissa fileissä näkee tumman mustelman johon rokotettu antibioottipiikillä.
Vierailija kirjoitti:
Kirjolohi on woketettu sateenkaarilohi ja lohi on tavallinen perussuomalainen kala.
Itseasiassa kirjolohi on usassa ja kanadassa
Steelhead
Vierailija kirjoitti:
Kirjolohi myynnissä pääasiassa Suomessa kasvatettu, kiinteämpi liha, vähemmän rasvaa. Lohi joka myynnissä yleensä Norjassa kasvattu tihkuu rasvaa (syötytyn ravinnon seurausta).
Ennenmuinoin kirjolohta alettiin meillä väheksyä ja asenteet on sitkeät. Se on mielestäni raikkaampaa, koostumus parempaa kypsänä ja graavattuna. Lohesta en pidä, se öljyisyys ja antibiootit tökkii, suurissa fileissä näkee tumman mustelman johon rokotettu antibioottipiikillä.
Norjanlohet myös haisevat pahalle. Niitten kasvatuskin on lähinnä eläinrääkkäystä.
VaahtoVasara kirjoitti:
Laitatteko voin pannulle poikittain vai pitkittäin?
Laitan. Koska mä voin.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kirjolohi myynnissä pääasiassa Suomessa kasvatettu, kiinteämpi liha, vähemmän rasvaa. Lohi joka myynnissä yleensä Norjassa kasvattu tihkuu rasvaa (syötytyn ravinnon seurausta).
Ennenmuinoin kirjolohta alettiin meillä väheksyä ja asenteet on sitkeät. Se on mielestäni raikkaampaa, koostumus parempaa kypsänä ja graavattuna. Lohesta en pidä, se öljyisyys ja antibiootit tökkii, suurissa fileissä näkee tumman mustelman johon rokotettu antibioottipiikillä.
Norjanlohet myös haisevat pahalle. Niitten kasvatuskin on lähinnä eläinrääkkäystä.
Näin, mutta tuore kala ei koskaan haise ja Norjan lohi haisee aina,mitä siitä voi päätellä?
T.kalastaja
Ovat eri kalalajeja.
https://www.kalaonni.fi/ajankohtaista/kirjolohen-ja-lohen-ero-miksi-kan…