Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mikä on karkeiden ja puolikarkeiden vehnäjauhojen ero?

Vierailija
12.09.2023 |

😑

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
12.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siinähän se käy ilmi jo nimessä.

Vierailija
2/10 |
12.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vähän sama kuin pannu- ja suodatinjauhetun kahvin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
12.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Karkeita käytetään kakkuihin ym joihin ei haluta sitkoa. Puolikarkeita esim sämpylöihin ja pullaan

Vierailija
4/10 |
12.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olisiko karkeat karkeampia?

Vierailija
5/10 |
12.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mukava ihminen ja pers u

Vierailija
6/10 |
12.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Karkeat sekotuu paremmin kun vatkaa munaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
12.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Karkeat loukka törkeästi ja puolikarkeat vähän vittuilee

Vierailija
8/10 |
12.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eihän kaupassa kai ole edes myytävänä mitään karkeita vehnäjauhoja.  Ostan van niitä puolikarkeita, kun leivon leipää ja pizzoja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
12.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Karkeita käytetään kakkuihin ym joihin ei haluta sitkoa. Puolikarkeita esim sämpylöihin ja pullaan

Ne on hienom maksi jauhettuja erikoisvehnäjauhoja, eikä karkeita. Sitko tulee jos taikinaa vatkaa ja kohottaa vaikka hiivalla. Siksi niissä kakuissa laitetaan leivinjauhetta ja sekoitetaan aina märät ja kuivat aineosat erikseen, ja vain mahdollisimman vähän sekoitusta, kun latetaan yhteen.

Vierailija
10/10 |
12.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sitko tulee vaivaamisesta.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi viisi viisi