Olutmarinoidut herkkutatit sienisalaattiin, onpa hyvä ja raikas maku!
Ranskasta sain reseptin sienisalaattiin serkultani. Tässä sienet marinoidaan oluessa 3-4 päivää. Myös makkaraa tulee salaattiin ja sekin marinoidaan oluessa. Kuoreton lenkki on oluessa ollut maustumassa.
Salaatti ei ole vielä valmis niin ei siitä sen enempää mutta ihania nämä olutmarinoidut herkkutatit!
Ruisleivälle laitoin, ihan vähän creme fraichea ja pienen salaatinlehden ja sieniä!
Raikas tuo oluen maku sienessä, ohjeessa oli että oluen lisäksi voi käyttää myös poreilevaa simaa marinointiin, ihan niin että sienet kelluvat ja uivat simassa, sitäkin aion kokeilla.
Onko muilla ohjeita sienten marinointiin, ihania herkkuja sienet ja tulee niin luontoisa olo ja metsän rauha sisimpään kun nauttii sienosia!