Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Suomen kakkuvalikoimaan monipuolisuutta

Vierailija
06.09.2023 |

Joka leipomossa on samat vadelma, mansikka ja suklaakakku. Plääh.
Missä on erilaiset hedelmäkakut ja muut marjakakut? Kahvin makuiset kakut, rommikakut, täytekakut joissa on eri täytteitä ja päällysteitä?
Miksi vaihtoehdot on niin tylsiä ja samanlaisia joka puolella?
Täytekakku mangomoussetäytteellä ja kreemillä kuorrutettu, hedelmillä koristeltu ym ym.?

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
06.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onhan noita kakkukauppoja ainakin jokunen isoissa kaupungeissa. Se on kyllä totta, että marketeista ei löydy erityisen hyviä kakkuja, liian teollisia ovat omaan suuhuni. Tykkään Baltiassa reissatessa just siitä, että kakkuja arvostetaan ja ison biitin saa marketista parilla eutolla. Usein siinä pn päällä marjaisa kiille, kirsikkaa tai muita marjoja ja kermainen täyte. Nuo on maukkaita. Muutenkin ymmärtävät herkullisen ruuan päälle kaikenlaista leivonnaisista lähtien. Meillä on oudon insinöörimäinen suhde suokaan ja luultavasti hygieniasäädökset ovat yksi syy, mikä näkyy täkäläisissä tarjonnoissa. Ulkomailla näkee vähemmän pihtejä, kertakäyttökäsineillä noukitaan leipomukset pussiin.

Vierailija
2/2 |
06.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kokeile konditorian valikoimaa - aivan eri kuin jonkin leipomon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi kolme kaksi