Lue keskustelun säännöt.
Pikaista apua kaipaan lihan valmistukseen.
15.10.2010 |
Siis ostin sellaisen sian sisäfileen maustetun kuinka sellainen laitetaan,uunissako, laitetaanko folioon vai ihan vain sellaisenaan??
Kiitos jos viitsit vähän auttaa
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Monesti pakkauksessa lukee jotain vinkkiä. Itse olen joko tehnyt niin, että ole äkkiä pyöräyttänyt pannulla ns. pinnat kiinni ja sitten kypsentänyt loppuun uunissa n. 150 asteessa lihalämpömittarin kanssa, kunnes lihan sisälämpötila n. 70 astetta. Tai sitten tosi hyvää tulee nopeammin silleen että leikkaat filee poikittain n. 3cm paksuisiksi pikkupihveiksi, voi vähän painella lyttyyn, ja sitten paistaa pannulla.