Heitin Keiju levitteen roskiin ja tein oman levitteen voista, oliiviöljystä ja himalajan vuorisuolasta
Saakelin palmu ja kookos öljyä noissa kaupan levitteissä.
Kommentit (7)
Ihan tavallista vuorisuolaa se on, ylihintaista vain.
Minä olen aina tehnyt itse levitteen, niin tehtiin myös lapsuudenkodissani.
Kaupan valmislevitteet maistuu siihen verrattuna kamalalta, vaikka olisivat miten fresh.
Riittää, kun valuttaa hieman oliiviöljyä leivälle, ei tarvitse voita eikä suolaa.
Vierailija kirjoitti:
Ihan tavallista vuorisuolaa se on, ylihintaista vain.
Eipä hirveästi maksa silti.
Keiju on hyvää liukkaria, kun vaimoa kakkoseen, miten on kotitekoisen levitteen laita?
Vierailija kirjoitti:
Keiju on hyvää liukkaria, kun vaimoa kakkoseen, miten on kotitekoisen levitteen laita?
Meillä käytetään palmuöljyä liukkarina.
Kari ja Rauno
Keijulla on ihan palmuöljyttömiä levitteitä myös.