Voiko jauhenlihaa uppopaistaa?
Kommentit (17)
Sori, tää jauheNliha alkaa olla aiheena aika loppuunkaluttu.
Vierailija kirjoitti:
Sori, tää jauheNliha alkaa olla aiheena aika loppuunkaluttu.
Myönnä pois ettet ymmärrä aiheesta yhtään mitään, aika noloa.
Vierailija kirjoitti:
Jos peset sen eka Fairylla, niin sitten kyllä.
Sopii palakaalen ja ananaan kanssa
Då det är tvättat och torkat. Airfryer undanbedes då man aldrig vet vilka odörer som kan lossa från en klump jauhi.
Sellaista kuin jauhenliha ei ole olemassa. Jauheliha sen löytyy.
Kaikkea voi uppopaistaa. Vaikka kengän.
Pelkoni on että milloin on jauhenlihan vuoro loppua kuukausiksi kaupoista.
Kuorruta pestystä jauhenlihasta muotoilemasi pötkylät taikinalla, laita kuumaan öljyyn pariksi minuutiksi.
Kerro nyt ensin mikä sen jauhen on, niin ehkä sitten osataan vastata.
Vierailija kirjoitti:
Kuorruta pestystä jauhenlihasta muotoilemasi pötkylät taikinalla, laita kuumaan öljyyn pariksi minuutiksi.
Kiitos asiallisesta vastauksesta, taidanpa kuitenkin jättää taikinan pois, en halua epäterveellisiä hiilareita. Ap
Lahtelaisen pizzerian esitteessä oli täytevaihtoehtona Jauhenliha, hiukan hymyilytti.
Vierailija kirjoitti:
Kerro nyt ensin mikä sen jauhen on, niin ehkä sitten osataan vastata.
Ei jauhen vaan jauhi.
Jauhi on suhteellusen harvinainen nisäkäs, joka asustaa pääasiassa Itä-Suomen metsissä.
Jos peset sen eka Fairylla, niin sitten kyllä.