Hyvä rieska rullarieskoihin? (Savuporo)
Olisiko jollain suositeltavana rieskamerkkiä (vaikka linkata) jolla olisi hyvä tehdä savuporo rieskarullia itse
Kiitos!
Kommentit (9)
Minusta rieska on hyvää vain kun se on vielä lämmintä. Olenkin sitten korvannut tuollaisiin rulliin rieskan pinaatti/nokkosräiskäleillä. Mutta makunsa kullakin, parhaan löydät kun vain sattumanvaraisesti jotain ostat ja kokeilet. Mutta suosittelen kuitenkin juuri uunista tullutta.
Vierailija kirjoitti:
Miten se vaikuttaa asiaan, että savuporoa tulee mukaan?
Ap haluaa hienostella koska on tietoinen siitä että 99% palstan käyttäjistä ei ole varaa ostaa edes lauantaimakkaraa jokapäivä.
Porokylän kaurarieska, se on pehmeää ja ohutta ja siksi rullautuu parhaiten.
Itse tehty ohrarieska