Voiko valkosuklaan sulattaa kattilassa liedellä
Jos levyn laittaa ykköselle tai kakkoselle vai palaako siltikin herkästi?
Kommentit (8)
Vesihauteeseen voi laittaa hellalla . Mikrossa helpoin .
Laita isompaan kattilaan hanasta kuuma vettä, siihen pienempi kattila, jossa on suklaa. Sulaa nopeasti, ei mene liian kuumaksi eikä pala.
Mikrossakin saa sulatettua. Sekoittaa vähintään puolen sekunnin välein ettei pala.
Laita mieluummin vesihauteeseen, kattilassa palaa tosi herkästi.
Voi. Ota pois jos kuumenee yhtään. Sen pitäisi vain lämmetä? Se voi olla nopea juttu, vahdi, sekoita.
Vierailija kirjoitti:
Laita isompaan kattilaan hanasta kuuma vettä, siihen pienempi kattila, jossa on suklaa. Sulaa nopeasti, ei mene liian kuumaksi eikä pala.
Sen kuuman veden voi laskea tiskialtaan pohjalle ja suklaan johonkin sopivaan astiaan sinne veteen, ei tarvitse olla edes kattila. Pitää vaan varoa, ettei vettä pääse sinne suklaan joukkoon.
Pienen määrän voi sulattaa laittamalla suklaapalat pakastepussiin, mistä puristaa enimmät ilmat pois ja suu solmuun. Se pakastepussi mukiin tai kippoon, missä on kuumaa vettä hanasta. Välillä voi vähän puristella, onko kaikki sulanut. Pussista kulma pois, niin voi pursotella koristukset.
Miksi kukaan haluaisi olla missään tekemisissä valkosuklaan kanssa?