Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tuliko pahaa ruokaa, laitoin tällein:

Vierailija
27.09.2010 |

paistoin ensin sipulia ja valkosipulia pannussa, sitten laitoin sekaan laakerinlehden, purkin tomaattimurskaa, purkin paseerattua tomaattia, vettä, suolaa, pippuria, kuivattua basilikaa ja keittelin tosi kauan kunnes tuli paksua. Ja sitten paistoin eri pannussa jauhelihaa ja lisäsin sen kastikkeeseen. Keittelen sitä edelleen. Sen kanssa teen spaghettia. Mitä luulette, tuleeko syötävää vai pahaa? En ole mikään kokki :/ Mitä olis pitänyt tehdä erilailla?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
27.09.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olisin paistanut ne lihat samalla pannulla (ennen tomaatin lisäämistä), niin olisit saanut kaikki maut talteen. Ja oishan tohon toki voinut kasviksia lisätä, mutta ei se välttämätöntä mitenkään ole.

Vierailija
2/3 |
27.09.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Purkki tomaattimurskaa ja toinen paseerattua tomaattia. Toisen olisin jättänyt pois.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
27.09.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

mitalla maustoit ja poltitko sipulit.