Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kun tekee kanakeittoa niin pitääkö kana ensin paistaa?

Vierailija
05.10.2010 |

vai kypsyykö se siinä keittämällä?



Mitä kasviksia laitat sekaan?

Kommentit (32)

Vierailija
1/32 |
05.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

vai kypsyykö se siinä keittämällä? Mitä kasviksia laitat sekaan?


Tämän viestin kirjoittajalle voisi antaa jonkinlaisen uusavuttomuuden huippu-tunnustuspalkinnon tai stipendin. Toivottavasti tämä oli kuitenkin provo.

Vierailija
2/32 |
05.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sitten revit siitä keitetystä kanasta suikaleet sinne keittoon. Itse keitonhan voit tehdä ihan mistä haluat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/32 |
05.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä laitan sekaan porkkanaa, maissinjyviä purkista, perunaa ja kookosmaitoa! Kyllä on hyvää.

Vierailija
4/32 |
05.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

vai kypsyykö se siinä keittämällä? Mitä kasviksia laitat sekaan?


Tämän viestin kirjoittajalle voisi antaa jonkinlaisen uusavuttomuuden huippu-tunnustuspalkinnon tai stipendin. Toivottavasti tämä oli kuitenkin provo.

Aika moni paistaa ensin kanasuikaleet ja jopa kalat ja lihat keittoon.

Vierailija
5/32 |
05.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

ainkin paistan ensin, mut ihan vaan siksi että saan makua tarttumaan kanoihin enemmän siinä pannulla maustaessa, ja on kivamman näkösiä kun on vähän ruskeita eikä sellasta valkosta haituvaa :P

Vierailija
6/32 |
05.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

vai kypsyykö se siinä keittämällä? Mitä kasviksia laitat sekaan?

Tämän viestin kirjoittajalle voisi antaa jonkinlaisen uusavuttomuuden huippu-tunnustuspalkinnon tai stipendin. Toivottavasti tämä oli kuitenkin provo.

Aika moni paistaa ensin kanasuikaleet ja jopa kalat ja lihat keittoon.


Jos vain ruskistat lihan ennen keittoon laittamista niin pitäähän sitä silti useampi tunti keitellä sitä kanaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/32 |
05.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei niitä paistamatta keittoon voi laittaa.

Mutta vastauksena: ei tarvitse paistaa ensin. Mutta lihat paistamalla saat erilaista keittoa.

vai kypsyykö se siinä keittämällä? Mitä kasviksia laitat sekaan?

Tämän viestin kirjoittajalle voisi antaa jonkinlaisen uusavuttomuuden huippu-tunnustuspalkinnon tai stipendin. Toivottavasti tämä oli kuitenkin provo.

Aika moni paistaa ensin kanasuikaleet ja jopa kalat ja lihat keittoon.

Vierailija
8/32 |
05.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

mutta itse tykkään paistetusta enemmän. Sekaan laitan perunaa ja pakkasesta kasvissuikalepusseja pari-kolme.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/32 |
05.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

ap

Vierailija
10/32 |
05.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

"Kana on palana, ei kokonaisena. " Jos kana on palana niin tuskin on kanaa vaan broileria ja luuttomasta lihasta et todellakaan saa tarpeeksi makua keittoon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/32 |
05.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

paistamisessa syntyy karsinogeenejä :)

Vierailija
12/32 |
05.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Täällä palstalla pitää muistaa erotella, käyttääkö oikeasti kanaa vai broileria ;)



Mutta siis, mä paistan broilerisuikaleet (maustamattomat) ensin. Kiehutan kanaliemessä kasviksia (laiskana käytän esim. pakaste wokvihanneksia tai sitten ihan porkkanaa, sipulia, paprikaa, parsakaalia... )ja riisiä/nuudeleita. Lisään yleensä lopuksi sekaan kookosmaitoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/32 |
05.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

voi tehdä, kuten moni on sanonutkin. Suikaloituna broileri kypsyy kyllä nopeasti paistamattakin, mutta väri jää tosiaan vaaleaksi. Itse käytän myös usein uunibroilerin jämiä keittoon (en tietenkään paista niitä enää).



Teen monenlaisia erilaisia broilerikeittoja, tässä pari esimerkkiä (näissä kaikissa siis kasvisten lisäksi tietty se broileri):

- sipulia, valkosipulia, tuoretta inkivääriä, chiliä, sitruunamehua, nuudeleita, paprikaa, herkkusieniä

- sipulia, punakaalisuikaleita, suppilovahveroita, porkkanaa, soijaa, yrttejä mausteeksi

- perunaa, porkkanaa, sipulia, palsternakkaa, persiljaa, liemikuutio tms., kermaa

Vierailija
14/32 |
05.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

..kulumaan kanakeiton keittelyyn! Perunat porkkanat purjot ja lantut pataan kanaliemikuution kanssa ja kanat pannulle paistumaan ja maustumaan ja hautumaan hetkeks sahramin ja kookosmaidon kanssa, yhdistetään kun juurekset puolikypsiä ja haudutellaan kypsäks. Ei siinä kyllä tunteja kulu :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/32 |
05.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Täällä palstalla pitää muistaa erotella, käyttääkö oikeasti kanaa vai broileria ;)

Mutta siis, mä paistan broilerisuikaleet (maustamattomat) ensin. Kiehutan kanaliemessä kasviksia (laiskana käytän esim. pakaste wokvihanneksia tai sitten ihan porkkanaa, sipulia, paprikaa, parsakaalia... )ja riisiä/nuudeleita. Lisään yleensä lopuksi sekaan kookosmaitoa.

Vierailija
16/32 |
05.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

..kulumaan kanakeiton keittelyyn! Perunat porkkanat purjot ja lantut pataan kanaliemikuution kanssa ja kanat pannulle paistumaan ja maustumaan ja hautumaan hetkeks sahramin ja kookosmaidon kanssa, yhdistetään kun juurekset puolikypsiä ja haudutellaan kypsäks. Ei siinä kyllä tunteja kulu :)

No ei varmaan kulukaan, jos kokonaisen kanan sijasta keität liemikuutiota!

Vierailija
17/32 |
05.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se on vähän eri, jos broilerisuikaleita paistelee ja heittää liemikuutiosta tehdyn liemen sekaan =)

Vierailija
18/32 |
05.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

vai kypsyykö se siinä keittämällä?

Mitä kasviksia laitat sekaan?

Minä sain ainakin päivän parhaat naurut. Olette te eukot kyllä ihan mahdottomia:)))

Vierailija
19/32 |
05.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Komppaan edellistä! Ei mulla muuta.. ei tarvi lisätä edellisiin viesteihin mitään :D

Vierailija
20/32 |
21.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kana, peruna,porkkana, sipuli, pippuri, laakerinlehti , raketti vermiselli, suola, tilli ja persilja

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi seitsemän kaksi