Onko teillä varaa syödä päivittäin naudan sisäfilettä?
Kommentit (21)
En ole ikinä syönyt sitä. Ei ole varaa siihen.
53v.
Syön päivittäin lauantaimakkaraa, eikä tee tiukkaakaan!
On mutta miksi pitäisi kun muutakin hyvää on varaa ostaa.
Vain jouluisin on varaa, yleensä ostan paistia ja teen punaviinikastikkeen.
Olisi mutta valitsen olla syömättä. Haluan säilyttää sen herkutteluhetkiin.
Pelkään, että päivät ovat pian luetut jos joka päivä syö punaista lihaa. Siihen minulla ei ole varaa.
Miksi sitä kukaan viitsisi päivittäin syödä? Keittiömestarit pitävät kyseistä lihaa lähinnä vitsinä. Maukkaampiakin lihapaloja on.
Vierailija kirjoitti:
Vain jouluisin on varaa, yleensä ostan paistia ja teen punaviinikastikkeen.
Sisäfile ei ole sama kuin paisti.
Olisi varaa, mutta se on epäterveellistä, joten en syö kuin harvoin.
On, mutta miksi ihmeessä söisin? Aika pian tuohon kyllästyisi. Sisäfile ei edes ole maukkain naudan ruhon osa.
On varaa mutta ei huvita syödä joka päivä. Pari kertaa kk tai vain kerran. Riittää hyvin. En ole edes 40 vuotta sitten syönyt lihaa päivittäin, kork. 2x viikossa. Kalaa kanssa pari kertaa viikossa. Tykkään kaikista kasvisperäisistä laatikoista, paahdetuista juureksista ja potuista tykkään erityisesti.
Syödään lihaa (tai perhe syö). En juurikaan jaksa pihistellä ruoasta kun lähes aikuiset pojat syö kuin hevoset. Pihistelin aluksi mutta mikään kasvisruoka ei riitä pitämään nälkää.
On. En kuitenkaan halua syödä nautaa joka päivä. Käytän ainoastaan Polmardin tilan lihaa.
Varmaa olisi syödä, mutta en halua syödä. Olen vegaani, koska olen allerginen lihalle.
Varaa olisi, eihän 100g pihvi maksa kuin 2,80-4,80 e.
Mutta pidän maukkaammasta lihasta ja teen mieluummin patoja kuin pihvejä. Kerran pari vuodessa kypsennetään kokonainen sisäfile perheen tai ystävien kanssa
On varaa, mutta hyvin harvoin syön punaista lihaa enää.
On