Aikataulut - miksi aina näin?
Tämän päivän ohjelmassa - lomalla kun on - oli valmistaa kattilallinen "spagettikastiketta" eli oikeasti kunnollista bologneesea pakastettavaksi. Tiedän kyllä, että kastikkeen valmistamiseen menee helposti 3 h, sisältäen parin tunnin haudutuksen ja lopuksi kaikki pitäisi vielä pakastaa - siksipä ajattelin, että viimeistään klo 18 pitäisi panna toimeksi, jotta voi syödä (etelä-eurooppalaisten) ihmisten aikaan ja saa kaiken vielä pakkaseen ennen aamuyötä.
No, alotinpa sitten taas kerran kunnolla myöhässä eli vasta joskus klo 21 jälkeen - nyt on n. 4 litraa soosia jo hautumassa, mutta kyllä tähän vielä tunti uppoaa. SItten pitäisi vielä jäähdytellä, lapioida soosi rasioihin, jäädytellä lisää, kirjoittaa etiketit ja tunkea kaikki pakkaseen (tulikin mieleen, että pitää lisätä pakkasen forcea eco-asennosta kaakkoon...)
Eipä ole ensimmäinen kerta vastaavassa projektissa. Tai töissä. Tai yleensä jonnekin ehtimisessä - nykyään en enää myöhästy lennoilta, mutta aika ravia saa kentällä välillä pitää.
Ei tästä taida parantua?