Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Apua, pika! Miten kakku parhaiten irtoaa vuoasta paistamisen jälkeen?

Vierailija
17.09.2010 |

Tarvis saada hyvä kakku pintaan ettei tarvi kuorruttaa. Annanko jäähtyä ennenkuin kumoan? Vai heti nurin? KIITOS KIITOS KIITOS jos joku viitsii vastata!

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
17.09.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja sitten jääkylmällä vedellä kastellulla rätillä viilennät kakkuvuuan päältä päin, sen jälkeen kippaat.

Vierailija
2/3 |
17.09.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

niin hetken annat tosiaan vetäytyä ja sitten kylmä liina päälle niin irtoaa paremmin, mutta vuuan voiteluhan se on kaiken perusta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
17.09.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

että hetken annat jäähtyä ja kylmä liina vuoan päälle ja kaadat nurin..

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kuusi kaksi