Mitä alkaisin syödä juuston sijaan?
Kommentit (22)
Juustossa on k-vitamiinia, jota ei muista ruuista saa.
Hummusta tai voi totutella ihan vaan kasviksiin leivän päällä. Tai tehdä jotain omia tahnoja, reseptejä saa netistä.
En ole koskaan erityisemmin ollut juustofani, aina leivän päälle kinkkua mieluummin tai kasviksia. Syön kumminkin vanhemmilla juustoa. Kotiin en osta. Nyt kun munuaissairauteni paheni niin maitotuotteet meni pannaan ja kovat juustot on etenkin yks pahimpia fosforipommeja, niin eipä tullu ongelmia juuston lopetuksen suhteen kun en ole koskaan ollutkaanjuustofani.
Mut jos sulla ei mitään tuommosia vaivoja ja tykkäät juustosta, niin miksi hel kutissa sun pitäisi lopettaa se juuston syönti. Energiaa siinä on ja rasvaa, mutta niitähän liikkuva ihminen tarviikin.
Mut toki yks ehdotus on tuorejuusto, mut en tiiä pitääkö sitä mättää kilotolkulla että saa saman juustoisen maun kuin kovasta juustosta.
Syö vähärasvaista juustoa,sekin vahvistaa luustoa , )
Baba hummus, Green se jossa on jalapenoa ym. Super maukasta!
Kumma miten ne kasvisvaihtoehdot ei ole sen halvempia vaikka toitotetaan eläinperäisten tuotteiden kalleutta ja pahuutta maapallolle.
Vegejuustoihin on lisätty samoja vitamiineja mitä juustoissa. Makuun on totuttelemista.
Vierailija kirjoitti:
Juustossa on k-vitamiinia, jota ei muista ruuista saa.
K-vitamiinia saa mm kaikista vihreistä vihanneksista, ei juustosta.
Juusto on liian hyvää, en voisi koskaan siitä luopua!
Vierailija kirjoitti:
Juustossa on k-vitamiinia, jota ei muista ruuista saa.
Saa. Syö monipuolisemmin.
Kauden kasviksia ja juureksia. Kesällä kotimaiset marjat.
Vierailija kirjoitti:
Juustossa on k-vitamiinia, jota ei muista ruuista saa.
Banaanissa on paljon k-vitamiinia
Avokadoa leivälle, sopii margariinin sijaan ja saa parempia rasvoja. Kalsiumia saa muustakin kuin juustosta.
Outoa, että juustoa välttäisi fosforin vuoksi. Minä syön lisäaineetonta luomu goudaa. En syö lihajalosteita niiden haitallisten lisäaineiden vuoksi (puhdasta (luomu) lihaa kylläkin).
Vajaatoiminnan kannalta olisi syytä välttää lisäainefosforia, jota käytetään monessa teollisessa elintarvikkeessa, kuten lihajalosteissa. Fosfaattia on myös esim. sulatejuustossa. Minulla ei siis ole vajaatoimintaa, välttelen vain kaikkia kuluttajille turhia kemikaaleja.
Miksi pitää jättää juusto pois?