Täysiä pannullisia kahvinkeittimessä keittävät saisivat paljon parempaa kahvia jos ostaisivat pannujauhatusta
Tämä on fakta. Kahvista alkaa irrota kolmen minuutin uuttamisen jälkeen enemmän ja enemmän parkkihappoa ja kitkeryyttä. Pannujauhatus menisi nopeammin läpi ja kahvi olisi aromikkaampaa olematta mitenkään laihaa.
Kommentit (6)
Ei suomalaiset tykkää kahvin aidosta naista. Paahdetaan kitkeräksi, keitetään kitkeräksi ja sen jälkeen lyödään kauravelliltä maistuvaa shittiä desi joukkoon. 🤮
Samaa mieltä. Lisäksi suodatinkahvi ei ole tarpeeksi kuumaa. Pidän kahvista kuumana, ja pannukahvin saa sellaisena. Minulla ei edes ole kahvinkeitintä, vaan kahvipannu.
Vierailija kirjoitti:
Samaa mieltä. Lisäksi suodatinkahvi ei ole tarpeeksi kuumaa. Pidän kahvista kuumana, ja pannukahvin saa sellaisena. Minulla ei edes ole kahvinkeitintä, vaan kahvipannu.
Huomasin, että ap tarkoitti, että laittaa keittimeen pannukahvia, ei suodatinkahvia, sikäli pannulla keitettyä kahvia ylistävä kommenttini meni sivuun, mutta edelleen ylistän sitä, suodatinkahvi ei edes tuoksu samalta. :)
Lisäksi mietin, mitä ikäviä aineita ja makuaineita kahviin imeytyy suodatinpapereista.
Pannukahvi lisää sydänperäisiä sairauksia. Tutkittu juttu.
Tummapaahto 100% Arabica ja keittää vain halutun määrän. Hyvää myös vatsalle, ei närästä.
Käytän aina pannujauhatusta, vaikka keitänkin kahvin keittimellä.
Tulee parempaa kahvia.
Enkä laita sitä enemmän, kuin mitä laittaisin suodatinjauhatusta. Monet luulee, että sitähän pitää sitten laittaa enemmän ja on hupaa.
Ei tarvi laittaa.
Suodatinkahvi on kitkerämpää, huomaan eron kyllä.
Tämä on totta. Kun baristat tekevät suodatinkahvin käsin, sitä ei ikinä valiteta kolmea minuuttia pidempään eilä tehdä isoja annoksia.