Paistatko kananmunan molemmilta puolilta?
Kommentit (15)
Molemmilta puolilta ja kovaksi. Löysä muna ei ole oikeen ikinä uponnut suuhuni.
Kyllä. Rikon myös keltuaisen. Koska näin haluan, "huippukokit" ja huippukokit saavat tehdä ja neuvoa toisin, ihan vapaasti.
Tänne on pesiytynyt kanamunahullu.
Tietysti molemmilta puolilta, jos keltuaisen jättää löysäksi, saa salmonellan.
Miten kananmunassa voi olla puolia kun se on muodoltaan soikea.
En tietenkään. Rikon kyllä keltuaisen usein koska saatan laittaa joukkoon yrttejä tai tomaattia. Edes täytettyyn leipään en tosiaankaan paista molemmin puolin. Kuka ihme niin tekee?
Vierailija kirjoitti:
En tietenkään. Rikon kyllä keltuaisen usein koska saatan laittaa joukkoon yrttejä tai tomaattia. Edes täytettyyn leipään en tosiaankaan paista molemmin puolin. Kuka ihme niin tekee?
Minä.
Leivän päälle laitettaessa kyllä, aamiaisella pekonin kanssa en.
Vierailija kirjoitti:
En tietenkään. Rikon kyllä keltuaisen usein koska saatan laittaa joukkoon yrttejä tai tomaattia. Edes täytettyyn leipään en tosiaankaan paista molemmin puolin. Kuka ihme niin tekee?
Minä, koska se valmistuu nopeammin. En jaksa odottaa hyytymistä.
Yleensä teen munakkaan, johon menee 4-6 kananmunaa ja rikon ne keltuaiset. Lisään munakkassaan tavallisesti esimerkiksi pieniksi paloiteltuja nakkeja, mausteita ja hiukan kermaa. Käännän munakkaan kertalleen, jotta molemmat puolet tulevat yhtä hyvin paistetuiksi.
Ruisleivän kanssa saatan syödä keitettyjä kananmunia, jotka on leikattu sopivan kokosiksi viipaleiksi.
Vierailija kirjoitti:
Yleensä teen munakkaan, johon menee 4-6 kananmunaa ja rikon ne keltuaiset. Lisään munakkassaan tavallisesti esimerkiksi pieniksi paloiteltuja nakkeja, mausteita ja hiukan kermaa. Käännän munakkaan kertalleen, jotta molemmat puolet tulevat yhtä hyvin paistetuiksi.
Ruisleivän kanssa saatan syödä keitettyjä kananmunia, jotka on leikattu sopivan kokosiksi viipaleiksi.
Tässäpä oiva vastaus siihen, paistatko kananmunan molemmilta puolilta.
Yleensä molemmilta puolilta paistan, jos on paremmin aikaa ja kärsivällisyyttä jätän kääntämättä, mutta laitan hetkeksi kannen paistinpannun päälle, jolloin keltuaisen pintakin vähän hyytyy.
Vierailija kirjoitti:
Tietysti molemmilta puolilta, jos keltuaisen jättää löysäksi, saa salmonellan.
Ja jos lohen jättää mediumiksi ja chickenellan.
Jos laitan leivän väliin, niin kyllä. Jos syön veitsellä ja haarukalla niin en, koska tykkään jättä keltuaisen löysäksi.