Mitä vinkkejä olette ottaneet käyttöön Kape Aihisen Kaappaus keittiössä ohjelmasta?
Yhtä vinkkiä käytän jatkuvasti. Ei tosin tullut Kapelta vaan Kapen auttamalta perheeltä.
Olivat vieneet laiskuuden niin huippuunsa, että eivät viitsineet muovata jauhelihasta edes pihvejä, vaan lätkäisivät koko jauhelihamassan uunipellille ja litistivät sen siihen ja paistoivat sellaisenaan.
Käytän valmista lihapulla-ainespussia johon sotken sekaan vähän omia mausteita. Sotken jauhelihan lusikalla ja kaadan koko mössön uunipellille ja litistelen sen siihen lusikalla. En siis joudu edes käsiäni likaamaan. Olisinpa keksinyt tämän itse jo aikaisemmin, niin olisin säästynyt paljolta lihapullien/pihvien pyörittelyltä. Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis.
Kommentit (8)
Puhun perheenjäsenille töykeästi ja käsken heitä laittamaan itse itselleen BREKUN.
"Huuda mun nimee" olen ottanut käyttöön.
En oikein kestä sitä Kapea, en ole hänen vinkkejään seurannut. Närkästyin joskus muutama vuosi sitten jostain hänen sanomisistaan.
Hauskaa, että katsojat saavatkin vinkkejä niiltä ohjelmassa olleilta perheiltä 😀
Mä tykkäsin kovasti tuosta ohjelmasta. Muistan kun Kape kommentoi että ruoan pitää maistua hyvältä, näin ollen voi ihan hyvin unohtaa tumman pastan ja syödä vaaleaa. Sen jälkeen en oo ostanu enää kertaakaan tummaa pastaa, sehän on ihan hirveän pahaa.
Tykkäsin myös siitä, kun Kape käytti kuohukermaa eikä mitään kevytkermoja.
Mieluummin syön vähän vähemmän, mutta hyvää ruokaa kuin että reilummin, mutta pahaa. Kiitos Kape!
Että pitää kaikenmaailman hämmentäjä kaukana mun keittiöstä!
Ihan kiva ohjelma, mutta en ole jaksanut lähteä mitään kokeilemaan. Tuota voisin kyllä testata.