Söisittekö karjalanpiirakoita munavoilla jos niitä olisi helpommin saatavilla?
Itse söisin melkein päivittäin jos olisi helpossa paikassa saatavilla.
Kommentit (88)
Vierailija kirjoitti:
Mitä vaikeaa niiden saamisessa on? Kaupasta saa sekä piirakoita että voita ja munia.
valmistaminen vie aikaa. Tarkoitin , että saisi tyyliin kebab tai hampurilainen milloin vain
Kauppa/leipomo ei ole helppo paikka?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mitä vaikeaa niiden saamisessa on? Kaupasta saa sekä piirakoita että voita ja munia.
valmistaminen vie aikaa. Tarkoitin , että saisi tyyliin kebab tai hampurilainen milloin vain
Anteeksi kuinka? Munat kypsyvät muutamassa minuutissa. Siinä kaikkein työläin työvaihe :D
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mitä vaikeaa niiden saamisessa on? Kaupasta saa sekä piirakoita että voita ja munia.
valmistaminen vie aikaa. Tarkoitin , että saisi tyyliin kebab tai hampurilainen milloin vain
Saathan sinä. Sen kun ostat kaupasta piirakat, munat ja voin. Sitten vain keität munat ja sekoitat ne hienonnettuna voihin ja tadaa! munavoi on valmis.
Todistettavasti kyllä, olen muuttanut etelämpää Pohjois-Karjalaan ja sen jälkeen karjalanpiirakoiden kulutukseni on moninkertaistunut. Täältä kun saa ihan oikeasti kunnon karjalanpiirakoita eikä jotain sinne päin riisipiirakoita. Välillä teen munavoitakin, useammin tosin menee muilla päällysteillä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mitä vaikeaa niiden saamisessa on? Kaupasta saa sekä piirakoita että voita ja munia.
valmistaminen vie aikaa. Tarkoitin , että saisi tyyliin kebab tai hampurilainen milloin vain
Tyyliin?
Jos täysin uusavuton on niin moni kahvila myy valmiiksi munavoilla päällystettyjä piirakoita.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mitä vaikeaa niiden saamisessa on? Kaupasta saa sekä piirakoita että voita ja munia.
valmistaminen vie aikaa. Tarkoitin , että saisi tyyliin kebab tai hampurilainen milloin vain
Saathan sinä. Sen kun ostat kaupasta piirakat, munat ja voin. Sitten vain keität munat ja sekoitat ne hienonnettuna voihin ja tadaa! munavoi on valmis.
Mitä tarkoittaa tadaa?
Vierailija kirjoitti:
Todistettavasti kyllä, olen muuttanut etelämpää Pohjois-Karjalaan ja sen jälkeen karjalanpiirakoiden kulutukseni on moninkertaistunut. Täältä kun saa ihan oikeasti kunnon karjalanpiirakoita eikä jotain sinne päin riisipiirakoita. Välillä teen munavoitakin, useammin tosin menee muilla päällysteillä.
Mitä niissä oikeasti kunnon karjalanpiirakoissa on täytteenä, jos ei riisiä?
Vierailija kirjoitti:
Jos täysin uusavuton on niin moni kahvila myy valmiiksi munavoilla päällystettyjä piirakoita.
Menevät kiinni aikaisin tuollaiset paikat.
ap
Ostan paistopisteeltä piirakat ja keitän munat. Sen vaikeampaa ei ole.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mitä vaikeaa niiden saamisessa on? Kaupasta saa sekä piirakoita että voita ja munia.
valmistaminen vie aikaa. Tarkoitin , että saisi tyyliin kebab tai hampurilainen milloin vain
Saathan sinä. Sen kun ostat kaupasta piirakat, munat ja voin. Sitten vain keität munat ja sekoitat ne hienonnettuna voihin ja tadaa! munavoi on valmis.
Mitä tarkoittaa tadaa?
Jotain muuta kuin daa daa.
Eikö munavoita nykyään myydä valmiina sellaisessa pötkylässä? En tiedä tosin miltä maistuu.
Syön niitä jo nyt suhteellisen usein, ihan parasta.
Syön myös terveellisempää versiota, eli muussattua munaa ruisleivän päällä. Hyvää on!
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jos täysin uusavuton on niin moni kahvila myy valmiiksi munavoilla päällystettyjä piirakoita.
Menevät kiinni aikaisin tuollaiset paikat.
ap
Eivät mene. Ja niistä saa piirakan mukaan, jos haluat sitä välttämättä yöhön asti hautoa.
Tällä pääsee kyllä jo palkintokorokkeelle, kun uusavuttomuudessa kisataan. :)
Ainahan noita voisi nauttia. Eikä ole vaikeaa tehdä itsellenikään, mutta jotkut muut ruoat ja välipalat ovat valitettavasti helpompia.
Rakastan karjalanpiirakoita munavoilla. 😊👍
Ruoka on aina hyvää kun on hyvät raaka-aineet.
Laita kuvahakuun "rönttönen"
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Todistettavasti kyllä, olen muuttanut etelämpää Pohjois-Karjalaan ja sen jälkeen karjalanpiirakoiden kulutukseni on moninkertaistunut. Täältä kun saa ihan oikeasti kunnon karjalanpiirakoita eikä jotain sinne päin riisipiirakoita. Välillä teen munavoitakin, useammin tosin menee muilla päällysteillä.
Mitä niissä oikeasti kunnon karjalanpiirakoissa on täytteenä, jos ei riisiä?
On kai siinä samat aineet sinänsä, mutta ero on vähän sama kuin jos vertaisit keskenään jotain Hesepullahampurilaista ja tuligrillillä paistetulla pihvillä täytettyä itse tehtyä briossisämpylää lisukkeineen.
Mitä vaikeaa niiden saamisessa on? Kaupasta saa sekä piirakoita että voita ja munia.