Voiko jauhelihapihvejä tehdä vain jauhelihasta ja kananmunasta?
Plus mausteet tietenkin. Tuleeko niistä hyviä pihvejä?
Kommentit (14)
Tottakai voi ja sen kananmunankin voi jättää pois.
Tekisin ilman kananmunaa, mutta lisäten vain mausteet jauhelihaan.
Voi, mutta voit tehdä hampurilaisia ilman kananmunaa .Siitä vaan . Mausteet ja muut tarvikkeet siihen .Miksi ostaa kalliilla kioskista ?
Vierailija kirjoitti:
Tekisin ilman kananmunaa, mutta lisäten vain mausteet jauhelihaan.
Kananmuna sitoo pihviä ja se pysyy paljon paremmin kasassa.
Joo, se kananmunakin on itse asiassa vain pula-aikana keksitty lihan jatke...
Vierailija kirjoitti:
Tekisin ilman kananmunaa, mutta lisäten vain mausteet jauhelihaan.
Pysyvätkö hyvin kasassa?
Voi eikä kananmunaakaan tarvitse. Pysyy hyvin kasassa ilmankin.
Minun mielestä parhaimmat pihvit tulee, kun jättää sen kananmunankin pois. Maustaa vain hyvin. Koostumuskin miellyttävämpi.
Jos on korppujauhot loppu ota valkoista leipää ja uita se vedessä ja käytä jauhelihan valmistukseen. Itse jauhan vanhat kuivatetut leivät korppujauhoiksi aina.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tekisin ilman kananmunaa, mutta lisäten vain mausteet jauhelihaan.
Kananmuna sitoo pihviä ja se pysyy paljon paremmin kasassa.
Ei ole totta, mutta antaa eri konsistensin ja maun.
Voi tehdä ilman munaakin. Itse tykkään kyllä eniten sellaisista missä on korppujauhoa tms, mukavampi koostumus niissä. Pehmeämpi.
Onko 100% nautaa vai sikanautaa? Sikanaudan rasva vaatii jotain imemään sen (esim. just se korppujauho) mutta naudasta tulee noin ihan hyvää.
Vierailija kirjoitti:
Onko 100% nautaa vai sikanautaa? Sikanaudan rasva vaatii jotain imemään sen (esim. just se korppujauho) mutta naudasta tulee noin ihan hyvää.
Se on nautasikaa, 50% nautaa ja 50% sikaa.
Kokeile, sillä se selviää