Myllärin Lettu- ja pannukakkujauho
Oletteko testanneet? Tuleeko pelkkää jauhoa käyttämällä hyviä lettuja ja entäs pannaria?
Miksi tässä reseptissä kyseistä jauhoa on käytetty ainesosana munien, sokerin maidon ym. lisäksi tavallisen reseptin tapaan, jos se kerran toimii pelkän nesteenkin kanssa yksinään? https://myllarin.fi/resepti/pannukakku/
Kommentit (5)
Testasin yhden kerran, en osta enää. Letut olivat oudon makuisia. Onneksi lettutaikina on helppo tehdä itse, ja saa parempaa.
En ole ikinä ymmärtänyt noita valmistaikinoita. Lätyt on niin helppo tehdä että lapsikin osaa.
Vierailija kirjoitti:
En ole ikinä ymmärtänyt noita valmistaikinoita. Lätyt on niin helppo tehdä että lapsikin osaa.
Reissussa ois kätevä, niin ei tarvitsisi miettiä munia tai maitoa.. vettä vain sekaan ja Trangialla lettuja.
Vierailija kirjoitti:
Testasin yhden kerran, en osta enää. Letut olivat oudon makuisia. Onneksi lettutaikina on helppo tehdä itse, ja saa parempaa.
tuota pelkäsinkin, sama kuin muissa valmisjauhoseoksissa... Luulin ekaksi että kyseessä on erityisesti lettuja varten erityisen hienoksi vaikka jauhettu jauho tai jotain, mutta muka kattaa muutkin ainekset.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
En ole ikinä ymmärtänyt noita valmistaikinoita. Lätyt on niin helppo tehdä että lapsikin osaa.
Reissussa ois kätevä, niin ei tarvitsisi miettiä munia tai maitoa.. vettä vain sekaan ja Trangialla lettuja.
Joo juuri retkiolosuhteissa se olisi kätevää ettei tarvitse munia. Vaikka päiväretkelle kotona tehty taikina kyllä sopii.
Ehkä toi ei oo kannattava tuote kuin korkeintaan retkelle ja hyvillä täytteillä :D
Kiitos vastauksista. -ap
En ole kokeillut mutta nyt heräsi mielenkiinto. Kuinka mauton töhnä mahtaa tulla jos ei muka jauhojen lisäksi tarvita kuin nestettä.