Ajattelin tarjota vieraille uunilohta
pääruuaksi (luonnonlohta, mies itse kalasti) ja sitten jälkkäriksi vadelmalimettijuustokakku. Mutta mikä sopisi alkuruuaksi? Yksi vieraist tykkää kauhiasti mun foccaccia-leivästä, joten mikä menis sen kanssa.
Kommentit (8)
Mä en ole koskaan pitänyt erityisen tarpeellisena sitä että pääruuan ja alkuruuan välillä olisi joku yhteinen teema.
Mä en ole koskaan pitänyt erityisen tarpeellisena sitä että pääruuan ja alkuruuan välillä olisi joku yhteinen teema.
Mietin vain olisko keitto liikaa, se on kuiteskin aika täyttävää . Lohi on sitä kanssa, puhumattakkaan juustokakkusta. En halua, että vieraat on ihan ähkynä. Tosin keitto sopii näin syksyyn...
Mietin vain olisko keitto liikaa, se on kuiteskin aika täyttävää . Lohi on sitä kanssa, puhumattakkaan juustokakkusta. En halua, että vieraat on ihan ähkynä. Tosin keitto sopii näin syksyyn...
Lohi on taas tosi kevyttä, riippuen tietysti sen kanssa tarjottavista lisukkeista :)
tai sitten ranskalainen sipulikeitto olisivat minun ehdotukseni.
Sienikeitto olis hyvä juttu tai esim parsakaalikeitto. Eikä sitä tosiaan tartte syödä itseään ähkyyn, aikuisen pitää jo osata annostella oikein.
Sienikeitto olis hyvä juttu tai esim parsakaalikeitto. Eikä sitä tosiaan tartte syödä itseään ähkyyn, aikuisen pitää jo osata annostella oikein.
ohis
Nam, voin tulla teille kylään;)