Laitatko kesäisin myös juustohöylän jääkaappiin
Vai pesetkö sen joka käyttökerran jälkeen? Itseäni inhottaa säilyttää sitä huoneenlämmössä ruokailujen välissä kun kesällä kuuma, joten pidän sitä jääkaapissa
Kommentit (38)
Emme edes syö höylättävää juustoa, ainoastaan valmiita viipaleita. Jotkut pitää voiveistäkin jääkaapissa, yök!
Riippuu jääkaapin puhtaudesta. Muuten hyvä idea. Pesen usein sitä.
Laitan myös talvella sillä meillä on aina 22 astetta sisällä.
Tiskaan. Tulee koko ajan tiskailtua muutenkin, jos jotain sattuu tulemaan tiskiin.
Mulla on 5 juustohöylää ja käytän yhden päivän yhtä.
Laitan kaikki höylät jääkaappiin. Oikotasohöylää varten jouduin hankkimaan ison lisäjääkaapin.
Laitan aina tiskiin tai jääkaappiin juustokuvun päälle, koska mulla on kissa, joka tuppaa käymään käpeksimässä keittiön tasolla kun silmä välttää. Olen nähnyt sen mm. nuolevan tasolle jäänyttä juustohöylää.
Mulla on kolme juustohöylää ja asun yksin, joten yleensä voin huoletta pistää juustohöylän tiskiin joka käytön jälkeen. Eipä sitä työpäivinä edes tule käytettyä kuin kerran päivässä, viikonloppuna sitten eri asia.
Vierailija kirjoitti:
Emme edes syö höylättävää juustoa, ainoastaan valmiita viipaleita. Jotkut pitää voiveistäkin jääkaapissa, yök!
Viipaleet eivät ole lähellekään niin hyviä kuin juustosta höylätyt. Tiedä sitten mistä se johtuu.
Niin ja tietysti voiveitset ja höylät laitetaan käytön jälkeen tiskiin.
Eipä siihen höylään juuri juustoa jää. Säilytän pienessä korissa pöydällä, missä myös esim. leipäveitsi.
Hyi!
Meillä höylä pestään jokaisen käytön jälkeen.
Vierailija kirjoitti:
Hyi!
Meillä höylä pestään jokaisen käytön jälkeen.
Täysin turhaa, mutta siinähän tiskaat.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Hyi!
Meillä höylä pestään jokaisen käytön jälkeen.Täysin turhaa, mutta siinähän tiskaat.
Kone tiskaa.
Vierailija kirjoitti:
Eipä siihen höylään juuri juustoa jää. Säilytän pienessä korissa pöydällä, missä myös esim. leipäveitsi.
Yök.
Vierailija kirjoitti:
Laitan kaikki höylät jääkaappiin. Oikotasohöylää varten jouduin hankkimaan ison lisäjääkaapin.
Minulla oli 6-kutterinen listahöylä, jouduin rakentamaan kylmähuoneen sille. Kalliiksi tuli mutta kannatti, nyt ei tarvitse miettiä mitä pöpöjä siihen huoneenlämmössä tulisi!
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Hyi!
Meillä höylä pestään jokaisen käytön jälkeen.Täysin turhaa, mutta siinähän tiskaat.
Kone tiskaa.
Kuluttaa kuukaudessa energiaa yhden juustohöylän verran. Ei ennen tiskattu lusikkaakaan, vaan se nuoltiin puhtaaksi ja tökättiin hirrenrakoon odottamaan seuraavaa ruokailua.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Eipä siihen höylään juuri juustoa jää. Säilytän pienessä korissa pöydällä, missä myös esim. leipäveitsi.
Yök.
Minä nuolen voiveitsen aina ennenkuin laitan sen rasiaan ja rasian jääkaappiin.
Minä laittaisin pestynä ja kuivattuna jääkaappiin. Jos olisi niin erikoinen tilanne, että juustoa pitäisi välillä säilyttää pöydällä koko ruokailun ajan (normaalisti otetaan viipaleet ja juusto heti takaisin jääkaappiin). Jääkaappiin siksi, että höylästä ei siirtyisi lämpöä juustoon, eikä pilaantuminen alkaisi niin nopeasti. Mutta jos on niin tarkkaa, kannattaa höylätä kaikki kerralla jäähdytettyyn astiaan.
Käsin tiskaisin jokaisen käyttökerran jälkeen. Jääkaappiin ei laiteta likaisia aterimia.
Kyllä aterimet tiskataan käytön jälkeen. Eikä juustoa pitkin päivää höyläillä.