Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Voiko kakkuun laittaa kerman sijaan jogurttia tai rahkaa? Jos haluaa vähän kevyemmän version

Vierailija
30.05.2023 |

Toimiiko esimerkiksi maustamaton jogurtti tai maustamaton maitorahka kerman tilalla? Tai että sekoittaa molempia keskenään?

Kommentit (18)

Vierailija
1/18 |
30.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei toimi.

Vierailija
2/18 |
30.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kerma-rahkaseos vois toimia

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/18 |
30.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rahka + kerma on hyvä yhdistelmä.

Jugurtti on löysää, joten vaahto ei pysy ilman liivatetta.

Vierailija
4/18 |
30.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi kakun pitäisi olla kevyttä? Rahkaan on lisättävä hitosti sokeria, jolloin kakku muuttuu vaan epäterveellisemmäksi. Rasva ei ole ihmiselle pahasta, sokeri on.

Vierailija
5/18 |
30.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ootko laskenut oikeasti ravintosisältöä tavallisessa kakussa versus tuollaisessa rahkakakussa? En usko että siitä sen kevyempää tulee. Rahkahan on älyttömän raskasta, jogurtit taas todella makeita ellei täysin maustamatonta käytä.

Ja miksi kakusta pitää tehdä kevyt? Ole syömättä kakkua jos et halua kakkua.

Vierailija
6/18 |
30.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jotenkin niin äärimmäisen vaikeaa ymmärtää, että miksi tällaisesta herkusta pitäisi tehdä jotenkin kevyempää. Eikö sitä kalorimäärää voi säädellä palan kokoa muokkaamalla? Onko se valtavan määrän mässyttäminen niin tärkeää, että ei mitään väliä, miltä kakku maistuu, kunhan sitä on paljon. Itse syön ainakin mieluummin pienen palan hyvää kakkua kuin vasikanpään kokoisen slaissin jotain terveellisen makuista kakkua, joka ei kuitenkaan ole terveellistä. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/18 |
30.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kermahan noista kevyintä on. Siihen vatkataan paljon ilmaa. Rahka on täyttä rasvaa ja jogurtti hapanta litkua, joka lähtee valumaan.

Vierailija
8/18 |
30.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jäätelöä :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/18 |
30.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytän Flora vispiä niin on kevyempää. Voi laittaa rasvatonta rahkaa sekaan hieman niin tulee jämäkämpää.

Vierailija
10/18 |
30.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kermahan noista kevyintä on. Siihen vatkataan paljon ilmaa. Rahka on täyttä rasvaa ja jogurtti hapanta litkua, joka lähtee valumaan.

Rahka täyttä rasvaa?

Tutustuppa ravintosisältöihin. Proteiinia rahkassa on kyllä tiivistettynä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/18 |
30.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mistä raskaasta rahkasta täällä puhutaan? Sehän on rasvaton tuote?

Sen sijaan purkissa kermaa on rasvaa 35g/desilitra eli sellainen 70 grammaa rasvaa.

Vierailija
12/18 |
30.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eikö rahkan ja kerman sekoitus ole ihan tyypillinenkin kakussa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/18 |
30.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Talon kastiketta

Vierailija
14/18 |
30.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ite tehny usein kerma-rahka seoksen. 1 pieni rahkapurkki ja 1 pieni kermapurkki, suhdetta voi säätää oman maun mukaan. Pelkkä rahka on aika hapan, paljon saa laittaa sokeria, että happamuus taittuu. Tavallinen jugurtti turhan ohutta, turkkilaista vois kerman kanssa sekotettuna kokeilla tuon rahkan tyyliin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/18 |
30.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Kermahan noista kevyintä on. Siihen vatkataan paljon ilmaa. Rahka on täyttä rasvaa ja jogurtti hapanta litkua, joka lähtee valumaan.

Rahka täyttä rasvaa?

Tutustuppa ravintosisältöihin. Proteiinia rahkassa on kyllä tiivistettynä.

Aivan, maitorahkaa saa alkaen 0,1 % rasvaa. Käy paistettavaan juustokakkuun tai piirakkaan.

Vierailija
16/18 |
30.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kermakakkua syödään yleensä vain muutaman kerran vuodessa, ei ole tarvetta keventää. Keventäkää mieluummin viikottain syömiänne ruokia.

Vierailija
17/18 |
30.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rahka sopii ihan hyvin kerman sekaan.

Vierailija
18/18 |
30.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riippuu siitä millaista kakkua on tekemässä. Teen useinkin rahka-persikkakakkua ja se on parempaa kuin mikään kokonaan kermasta tehty. Mutta en todellakaan tee sitä keveyden takia. Kakku ei ole eikä sen kuulukaan olla kevyttä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi neljä viisi