Olenko tehnyt virheen, kun olen leikannut samalla veitsellä kalaa/vihanneksia/kaikkea jo 7 vuotta?
Käytön jälkeen vedellä huuhtelu, korkeintaan sormella reuna-alueen putsaus... Ja pessyt vielä pesukoneessa, kerta viikkoon. Pitäiskö mun tai vieraiden olla elossakaan enää?
Kommentit (13)
Yhtä turhaa kuin useiden leikkuulautojen käyttö, yks riittää.
Salmonella nyt on ainakin levinnyt kaikkiin ruokiin jo.
Siis raakaa kalaa leikannut, vedellä huuhdellut ja leikannut kasvikset? Oletko syönyt kasvikset sitten kypsentämättöminä? Sanoisin että kyllä, olet tehnyt virheen.
Ylihygieenisyys on kansakunnan suuri vitsaus
Mikset ole pessyt sitä veistä joka leikkuun jälkeen? Ihan tiskiaineella?
Vierailija kirjoitti:
Siis raakaa kalaa leikannut, vedellä huuhdellut ja leikannut kasvikset? Oletko syönyt kasvikset sitten kypsentämättöminä? Sanoisin että kyllä, olet tehnyt virheen.
Kyllä, 20 vuoden ajan näin. Nykyinen veitsi on vaan 7 vuoden ikäinen.
Kalan loismadot leviää kypsentämättömiin ruokiin jotka teet samalla veitsellä.
Tämän vuoksi en tykkää syödä muualla kuin kotona.
nim. suolinkaisia ollut, luultavasti lapsuuden huonosta hygienista johtuen
ps. niitä ei välttämättä vuosiin huomaa, mullakin ne tuli ulos vasta kun join glaubersuolaa, eli mikä tyhjetää koko suoliston
Virhe on pestä veitsiä astianpesukoneessa.
Tosin tässä sanottiin, että pesty pesukoneessa.
Ei sekään hyvää tee.
Vierailija kirjoitti:
Mikset ole pessyt sitä veistä joka leikkuun jälkeen? Ihan tiskiaineella?
Miksi pitäisi rasittaa luontoa kemikaaleilla, jos vedellä huuhtelu ja sormiputsaus riittää? Ja kerran viikossahan tuo käy astianpesukoneessa.
Hyvä veitsimerkki on vaikka Victorinox.
Paksua terästä, joten teroitusvaraa on.
Kestää sukupolven yli, toisin kuin nykyiset ahneuden sanelemat kiinalaiset tuotteet.
Lihan leikkaan vasta viimesenä ja sen jälkeen tiskiin. Sama juttu leikkuulautojen kans.
Yök.