Millaista on juustokumina?
Kommentit (14)
"Juustokumina eli jeera ja kumina ovat eri mausteita. Niitä myös käytetään eri tarkoituksiin,eikä niitä kannata korvata toisillaan." https://meira.fi/juustokumina-ja-kumina-sama-vai-eri-asia/
Neitsymiesten esinahkojen alta kerättyä juustoahan se on.
Vierailija kirjoitti:
Helvetin pahaa!
Täysin samaa mieltä. Nykyisin kotimaisetkin ruokatalot työntävät sitä joka paikkaan, liekö sitten niin halpa mauste. Lihojen marinadit, varsinkin halpislihojen, on oikein kyllästetty tuolla. Täytyy melkein suurennuslasin kanssa etsiä joku maustettu tuote ilman jeeraa, välillä tekee mieli ostaa valmiiksi maustettuja lihatuotteita. Se jeera haiseekin kammottavalle, yli-ikäisen setämiehen hielle, yöks
Joku varmaan tykkää, mutta musta se on tosi pahaa. Kaikissa itämaisissa resepteissä sitä on, mutta jätän pois.
Sopii hyvin intialaistyyppisiin ruokiin, esim. kanaan tai lampaaseen jugurttikastikkeessa.
Yksi parhaimmista ja monikäyttöisimmistä mausteista.
Tykkään, mutta sitä ei saa olla liikaa, muuten hallitsee.
Hyi, älä edes maista! Woke mädätystä, jolla Suomalainen kulttuuri tuhotaan1111
Kaikilta meni ohi tämä hauska aloitukseni. Huumorintajuttomia olette ja sen takia yksinäisiä.
ap
Vierailija kirjoitti:
Kaikilta meni ohi tämä hauska aloitukseni. Huumorintajuttomia olette ja sen takia yksinäisiä.
ap
Öö, miten kumiseminen liittyy kuminaan? Juusto kumisee?
Helvetin pahaa!