Paistoin kanasuikaleet ruokakermassa, ällöttääkö?
Kommentit (14)
Ällöttää, olisit käyttänyt kermaa.
Ruokakermalle läskivero, ei sellaista normaalit ihmiset tarvitse!
Vierailija kirjoitti:
Ruokakermalle läskivero, ei sellaista normaalit ihmiset tarvitse!
Aivan, aito ruoka on parasta. Korvikkeille kunnon vero.
olisit ruskistanut ensin tietysti, eihän niitä syö naapuri erkkikään muutoin
Ruskistan kanansuikaleet aina mikrossa.
Hyi, haudutettuja löllököitä eikä mitään paistopintaa.
Olisit paistanut erikseen ja sitten tehnyt kastikkeen siitä kermasta. No ehkä sitten ensi kerralla...
Parhaat pihvit häränlihasta mediumina saa mikrossa medium lämpötilassa 30 minuuttia grillaten
Vierailija kirjoitti:
Olisit paistanut erikseen ja sitten tehnyt kastikkeen siitä kermasta. No ehkä sitten ensi kerralla...
Eihä ap edes käyttänyt kermaa.
Vierailija kirjoitti:
Kermaa se ruokakermakin on.
Ei muuten ole.
Ällöttää ja lujaa. Kaikkea sitä ihmiset syövätkin.
Ei nesteessä voi paistaa. Nesteessä kypsentäminen on keittämistä tai hauduttamista.