Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Tekee mieli tunkkaista voileipäkakkua!

Vierailija
09.04.2023 |

Raikkaan vastakohtaa, sellaista, mihin tulee kinkkua, suolakurkkua, majoneesia ja ranskankerma, ehkä tuorejuustoakin.

Tekisitkö kinkkuvoileipäkakun tummaan vai vaaleaan leipään?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
09.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ah mulla tekisi mieli kans! 🤤

Vierailija
2/4 |
09.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

No hyväähän tuo on!

Voihan sen tehdä hyvin tai huonosti, oli joko raikas tahi tunkkainen.

Pätee ihan kaikkeen syötävään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
09.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kinkkukakussa voisi toimia molemmat leivät, eli tumma ja vaalea vuorotellen. Eipähän tule silloin valinnan vaikeutta. Voihan sen kakun tehdä myös muutamaksi paksuksi täyteleiväksi, tavallaan sama asiahan se on.

Vierailija
4/4 |
09.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mammani mun teki maailman parasta voileipäkakkua. Just tollasta "tunkkaista" missä ei oltu säästelty rasvassa. Joo ja hän laittoi molempia, tummaa ja vaaleaa leipää siihen, että sitä suosittelen.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi yhdeksän kuusi