Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kuka käyttää Oivariinia levitteenä?

Vierailija
10.07.2010 |

Miksi?

Kommentit (37)

Vierailija
1/37 |
10.07.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

toisena tulee sitten oivariini, jos voita ei ole, koska mies tykkää oivariinista joten sitä kaapeistamme löytyy.

Vierailija
2/37 |
10.07.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

se maistuu hyvälle minustakin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/37 |
10.07.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Koska pidän siitä.

Vierailija
4/37 |
10.07.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytetään sitä oranssia helposti levittyvää. Myös oikea voi on käytössä, uusien perunoiden kanssa se on ihan must!

Vierailija
5/37 |
10.07.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Maistuu hyvälle, rakenne on kiva ja väri miellyttävä :)



Monien rasvojen "suutuntuma" on niin ällöttävä, etten voi syödä niitä ollenkaan. Joo, tiedän. Ongelmansa kullakin...

Vierailija
6/37 |
10.07.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Just mies tuossa tällä viikolla "herkistyi" muistelemaan menneitä, kun voiteli ruisleipää Oivariinillä ja sanoi että muistaa aina sen kun silloin joskus kauan kauan sitten koulun jälkeen mentiin meille syömään meillä oli aina Voimariiniä leivän päälle, heillä kotona kun oli aina vain mautonta Keijua :D

Hauska ja hassu (kenties jopa tyhmäkin) muisto, mutta onpahan meidän yhteinen ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/37 |
10.07.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

eikö jo koko sana "levite" ole outo, jotain margariiniteollisuuden keksimiä termejä?



Jostain kumman syystä vielä sentään puhutaan voileivistä, eikä esim. leviteleivistä.

Vierailija
8/37 |
10.07.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

mutta rasvojen laatu oivariinissa on niin huono, että pitää välillä ostaa floraa tai beceliä...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/37 |
10.07.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

..ei leipä maistu samalta jos päälle pannaan vaikka looraa..

jätän kissanrasvat muille.



ja syödään muuten terveellisesti ja urheillaan, ei se voi meitä pahenna kun ei lusikkatolkulla sitä kuitenkaan syödä

Vierailija
10/37 |
10.07.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eipä leipä, etenkään ruisleipä muuta päälle tarvitse Oivariinin lisäksi. On maukasta.



Lähimpänä voita Oivariini mutta levittyy paremmin.



Yksinkertainen on parasta. "Kissanrasvat" on niin keinotekoisia että! Meillä joko Oivariini, voi tai joku itsetehty rahkalevite rahkasta, yrteistä yms.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/37 |
10.07.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

tänne av:lle tuloa laitoin ruisleivän päälle reilusti Oivariiniä ja vesi kielellä odotin pääseväni iskemään hampaat siihen.



Me käytettiin monta vuotta erilaisia kevytmargariinejä, mutta kun kerran ostin Oivariinia, ei paluuta mihinkään kevytjuttuihin ollut. Oivariinin maku on ihan yliveto. Me käytetään muuten salaatteihin aina oliiviöljyä kastikkeena, joten saadaan niitä hyviä rasvojakin sitä kautta. Ja jokainen meistä syö Omega3 kapseleita.

Vierailija
12/37 |
10.07.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

(eikä olla karppaajia)

mielummin tosiaan vielä voi.Kissanrasvat on lisäaineilla kyllästettyjä suolapommeja. Voi/oivariini maistuu paremmalle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/37 |
10.07.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

käytän oivariinia. Kun sitä on vähän aikaa käyttänyt, on mahdotonta jatkaa margariinien ostamista.



Vanhemmillani syödään vaihdellen erilaisia kevytlevitteitä, beceleitä ja muita, ja siellä käydessäni muistan aina miksi käytän itse oivariinia. Se maistuu vaan niin paljon paremmalta!

Vierailija
14/37 |
10.07.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

mutta rasvojen laatu oivariinissa on niin huono, että pitää välillä ostaa floraa tai beceliä...

Vai että keinotekoinen kova rasva on laadullisesti parempaa kuin aito luonnontuote (no tosin oivariinissakin on vähän niitä keinokovetettuja rasvoja)? :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/37 |
10.07.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä muita ominaisuuksia hyvältä leivänpäälliseltä vaaditaan?



Tero

Vierailija
16/37 |
10.07.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

kaikenlaisia tyhmiä kysymyksiä taas...

Vierailija
17/37 |
10.07.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

mutta jotenkin sitten itse aloin ostaa Oivariinia. Se on lähes yhtä hyvää kun voi. En ikinä voisi käyttää niitä Keijuja sun muita, ovat NIIIIIIIN ällöttäviä!



Enkä ole läski, vaan ennemminkin alipainoinen.

Vierailija
18/37 |
10.07.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

käytämme. Maistuu hyvälle, ja kun vertaa Oivariinin ja margariinien ainesosaluetteloja, ei margariinit houkuta (paljon turhia E-aineita sun muita)



Tuota Oivariinia kuluu meillä niin vähän että tuskin on riski terveydelle, 1 rasia kestää kahdella hengellä viikkotolkulla. Joskus on ehtinyt pilaantuakin ennen kuin on saatu rasia loppuun

Vierailija
19/37 |
10.07.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

mutta eipä sitten tarvitse ladata mitään muuta leivänpäälle, kun tuo on jo itsessään tarpeeksi hyvänmakuista. Joskus laitan tuorekurkkua, mutta ei muuta.

Vierailija
20/37 |
10.07.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

margariinit ovat kuulemma vain yhden molekyylin päässä muovista ja siltä ne maistuu ja näyttääkin. Lisäksi niihin lisätää yleensä vielä keltaista väriainettakin sillä muuten ovat harmahtavia.



Mä teen ite oivariinini. 1/3 huoneenlämpöistä voita, 1/3 (rypsi tms)öljyä ja 1/3 vettä, ripaus suolaa ja sauvasekoittimella sekaisin. Sitten vain rasioihin ja jääkaappiin. On hyvää ja lisäaineetonta ja levittyy yhtä helposti leivälle kuin margariinikin jääkaappikylmänä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän yhdeksän yhdeksän