Fazerin sininen on ihan pirun yliarvostettua.
Kaakao huonolaatuista. Se että kaakao suklaassa on laadukasta on todella tärkeää. Nyt laadukkaan kaakaon herkullinen maku jää puuttumaan.
Kommentit (52)
On se kuitenkin parempaa kuin marabou, jossa on joku äklö karamellin maku. Pandan suklaa taas on vähän tylsää.
Ap
Suomalaiset tantathan PALVOO sitä.
Pandan suklaa on parasta konvehdeissa ja suklaalevyinä menettelee.
Fazerin suklaa on parasta suklaalevynä ja fazerin suklaarasiasuklaat on yleensä pahoja.
Fazerin Sinisessä on sitä kalleinta ainesosaa jota nimenomaan suklaakai kutsutaan erittäin vähän. Mitta missään sitä ei ole niin vähän kuin Geishassa joka tumman suklaan jälkeen ei maistu millekään.
Miten niin yliarvostettua? Halpaa bulkkisuklaatahan se on aina ollut.
Ennen se oli hyvää, nykyään paskaa. Jostain syystä iso osa ihmisistä ei ole huomannut maun muutosta ja pitävät sitä vieläkin hyvän makuisena.
Ihan niinkuin sen maku olis laimentunut tässä vuosien saatossa
Fazerin sininen on parasta levynä, mutta ne maustetut on huonoja koska niissä on ne mausteet yleensä sellaisia kovia sitkeitä hampaisiin tarttuvia muruja millä vain hajottaa hampaansa.
Sellainen pehmeä maustettu suklaa olisi hyvää, jos osaisivat yhdistää ne maut kuten fazerinassa.
Vierailija kirjoitti:
Ennen se oli hyvää, nykyään paskaa. Jostain syystä iso osa ihmisistä ei ole huomannut maun muutosta ja pitävät sitä vieläkin hyvän makuisena.
Korona on muuttanut makuaistiasi.
Vierailija kirjoitti:
Miten niin yliarvostettua? Halpaa bulkkisuklaatahan se on aina ollut.
Ei kyllä ole halpaa enää.
Vierailija kirjoitti:
Suomalaiset tantathan PALVOO sitä.
Suomalaiset miehet palvoo pokea. Sanoisin, että parempi tuo suklaa. Ja sehän on korvike sille, että jos saa huonoa seksiä tai ei ollenkaan. Miehet vemputtaa mieluummin kikukiann jollekin lortolle, kun panee vaimojaan.
Vierailija kirjoitti:
On se kuitenkin parempaa kuin marabou, jossa on joku äklö karamellin maku. Pandan suklaa taas on vähän tylsää.
Ap
No maistapa sitä Fazerin punaisessa kääreessä olevaa maitosuklaata. Nam!
Mistä tiedät, kuinka laadukasta missäkin suklaassa käytetty kaakao on? Aika usein puhutaan näistä suklaiden ainesosien merkityksistä, mutta en ainakaan itse ole tietoinen siitä, kuinka yksittäisten ainesosien laatua tai merkitystä voi mitenkään yksiselitteisesti arvioida.
Ymmärrän siis, jos joku sanoo, että ei henkilökohtaisesti tykkää suklaasta X, mutta mihin siis perustuu väite, että suklaa X tai sen ainesosat ovat huonolaatuisia?
Niin on. Mä ostan erittäin harvoin suklaata, tällä viikolla ostin Fazerin sinisen ja petyin karvaasti. On muuttunut tosi paljon, vois melkein sanoa, että pahaa on.
Monet halppissuklaat maistuu ihan pääsiäismunasuklaalle,mutta jos haluan hyvää suklaata,ostan fazerin sinistä tai niitä muita fazerin levyjä. Mulle se on vieläkin sitä parasta.
Kokeile ap Fazerin punaista, se on lähimpänä sitä, miltä sininen joskus maistui.
Tän testin mukaan Lidlin Fin Carre- maitosuklaakin on yltänyt korkeille pistesijoille.
https://www.is.fi/ruokala/ajankohtaista/art-2000009435940.html
Vierailija kirjoitti:
Ennen se oli hyvää, nykyään paskaa. Jostain syystä iso osa ihmisistä ei ole huomannut maun muutosta ja pitävät sitä vieläkin hyvän makuisena.
Tai ehkä sinä et ole huomannut että tupakointi muuttaa makuaistia ja kielikin kannattaa pestä samaan aikaan hampaiden kanssa niin taas kaikki maistuu hyvältä.
Haittaakse?