Lue keskustelun säännöt.
Mikä palvikinkku voitti makutestin?
14.03.2023 |
En pysty lukemaan juttua, koska on maksumuurin takana. Mutta itse palvikinkun suurkuluttajana veikkaisin tuota Wurstin Extra palvikinkkua. Se on semmosta herkkua, että nam nam nam! 😋
https://www.iltalehti.fi/ruoka-artikkelit/a/9a62132b-6f8b-4d13-9f42-47b…
Kommentit (2)
En tiedä, mutta meillä käytössä Tammisen ja Kivikylän versiot ja ovat herkullisia.
Tärkein kriteeri on tuotteen kotimaisuus, suurimmassa osassa leikkeleitä lihan alkuperämaa on "Eu" ja se on ei kiitos.
Sama juttu kaikissa lihatuotteissa, pekonista lähtien.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Lukiko joku jutun? Ap