En muistanutkaan miten hyviä ryynimakkarat ovat
Paistoin tänään ja söin muusin ja puolukkahillon kera. Täytyy ottaa ruokalistalle useamminkin.
Kommentit (9)
Ei vitsi mä söin kanssa ja oli niin hirveen makuinen että puolet söin ja sen jälkeen oli pakko sylkeä roskiin kun en vaan pystynyt nielaisemaan!
Ryynimakkarat on mun lemppareita makkaroista mutta näköjään niissäkin on eroja. Ostin Pouttu pakviryynimakkaraa kun oli halvin. En osta sitä enää vaan ostan Kivikylän. Vai minkä merkkisiä ne vieressä olevat kalliimmat nyt olikaan.
Nuo mun oli Kivikylän. Vieressä oli tyhjää Poutun kohdalla, olisivat olleet halvempia ja vähän harmitti, mutta jos ne ei oo hyviä, niin hyvä näin.
Vierailija kirjoitti:
Nuo mun oli Kivikylän. Vieressä oli tyhjää Poutun kohdalla, olisivat olleet halvempia ja vähän harmitti, mutta jos ne ei oo hyviä, niin hyvä näin.
Kivikylän ryynimakkara on ehdottomasti paras. Jos ei ole ihan pakko saada, niin olen ostamatta, jos ei kaupassa ole Kivikylän versiota.
Samaa mieltä, Kivikylän ryynimakkarat joko pannulla tai kevään tullen grillissä paistettuna, ihan parasta. Rasvasta ja kaloreista nillittäjien ei kannata tulla kommentoimaan yhtään mitään.
Hiton rasvaisia, bobtail makkara parempi ja hieman kevyempi
Tutkimusten mukaan ryynimakkaroita syövillä ihmisillä on 12 pistettä korkeampi älykkyysosamäärä kuin ihmisillä, jotka eivät syö ryynimakkaroita.
Kivikylän ryynimakkaroissa on rasvaa vain 17%. Ovat kyllä hyviä.
Mulla oli torstaina, mutta ne eivät olleet hyviä. EN muista minkä tehtaan, aika vaatimaton maku, olin pettynyt.