Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Sain lääkäriltä ohjeen viljojen välttämiseen

Vierailija
11.03.2023 |

Koska sairastan nivelrikkoa. Hän perusteli asian siten, että viljat aiheuttavat tulehdusta, joka sitten aiheuttaa sen kivun.
Siis nivelrikko ei parane, mutta kivut helpottuu.

Pitäiskö kokeilla?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
11.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei se ole vaikeaa. Leipä...sen lopettaminen on vaikeinta. Ethän jauhoja juuri muualla tarvitse.

Vierailija
2/6 |
11.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaikkee voi kokeilla, ainakin kerran.

Muttei se mitään auta, ei ainakaan mua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
11.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tutullani on autoimmuunisairaudesta johtuvia nivelvaivoja,  joiden kivut/turvotus helpottaa, jos lopettaa viljojen ja eritoten gluteenin syomisen.  

Yritan itse syoda vahagluteenista suolistovaivojen takia.  Asun ulkomailla ja taalla ei syoda niin paljon leipaa kuin Suomessa.  Sita leivan syontia voi korvata vaikka riisikakuilla,  tai muilla gluteenittomilla tuotteilla.  Riisi,  tattari, hirssi ja kvinoa esim luontaisesti gluteenittomia.  Pastaa jos haluaa niin nykyaan on vaikka mita korvikkeita. 

Jos tarvitsee kastiketta suurustaa, niin kayttaa sitten maissijauhoa tai vaikka arrowroot powderia vehnajauhojen sijaan.  Ja monissa valmisruoissa/tuotteissa on piilogluteenia joten kannattaa tarkistaa.

Vierailija
4/6 |
11.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei kannata kokeilla, kun selvästikään sun kivut ei ole kovin kovat.

Jos olisi, et kysyisi tällaista vaan olisit jo aloittanut sen viljattoman dieetin.

Vierailija
5/6 |
11.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

No miksi et kokeilisi?

Vierailija
6/6 |
11.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

No mikä estää kokeilemasta? Siinähän sen sitten näkee miten toimii. 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi kahdeksan kuusi