Kumpi on mielestäsi maukkaampi, keitetty vai paistettu kananmuna?
Kommentit (28)
Vierailija kirjoitti:
Oli taas aloitus. Hanki ... jne
Mikäs sinä olet määräilemään mistä täällä saa keskustella? Hanki itse.
On se, justiin se toinen on parempi kuin se toinen.
Keitetty, paistettu, keitetty, paistettu, keitetty, paistettu, keitetty, paistettu.. Joko tuli tarpeeksi tärkeää tietoa... 😁
Yhdeltä puolelta paistettu. Monesti keitetyt ovat porisseet liian pitkään ja ovat jauhoisia ja kuivia.
Keitetty, mutta parasta on kokkeli.
Onhan tällä palstalla ennenkin kyselty mielipiteitä asioihin. Miksi tämä kysymys nyt näin paljon ärsyttää. Ap
Vierailija kirjoitti:
Yhdyn edelliseen.
Soosooo ei yleisellä paikalla pojat!
Vaihtelee mieliteon mukaan. Välillä on pakko laittaa hyvää ruisleipää, päälle keitettyä munaa viipaleina, joilla vähän suolaa, jos vielä pala silliä, niin herkkua on. Välillä taas muna houkuttaa paistettuna, ihan siltään tai perunan kanssa. Kokkelikin hyvää. Muna on hyvää ruokaa kaikin tavoin.
Vierailija kirjoitti:
Yhdeltä puolelta paistettu. Monesti keitetyt ovat porisseet liian pitkään ja ovat jauhoisia ja kuivia.
Vesi kiehuvaksi, sinne munat, sitte keittää 5-6 min ja virta hellasta kii ja vähän aikaa, munat pois, on ok ei jauhoisia
Paistettu on maukkaampi, mutta keitettyjä kananmunia on kiva vetää pikkunälkään ku ripauttaa suolaa päälle.
Kolmen minuutin naapurin Pertsan muna on parasta 😋
T: av-mamma
Paistettu tietenkin ja kun sopivasti suolaa niin hyvä. Paistaessa voi käyttää muitakin mausteita. Sopii hyvin esim leivän päälle.
En osaa sanoa,molempi parempi.