Kuinka Masterchef-ohjelma tehdään?
Näin kohtuullisena kotikokkina ihmettelen usein, kuinka Masterchef-ohjelma tehdään. Saako kilpailijat kauankin miettiä oikeasti, mitä tekevät annetuista raaka-aineista vai oikeastiko he heti keksivät, että tästä vasikan kateenkorvasta tehdään moussee jossa päällä fermentoitua sienirihmaa, tms. Vaikka eivät olisi koskaan edes kateenkorvaa nähneet, kuten moni kilpailija raaka-aineista sanoo.
Miten tuo ohjelma siis oikeasti tehdään?
Kommentit (6)
Siinä on yleensä muutama minuutti aikaa miettiä. Eli kyllä se käytännössä juuri niin menee kuin miltä TV:stä näyttää.
T. Kilpailija
Vierailija kirjoitti:
Siinä on yleensä muutama minuutti aikaa miettiä. Eli kyllä se käytännössä juuri niin menee kuin miltä TV:stä näyttää.
T. Kilpailija
Onko ne annokset sitten jossain lämpölampun alla oikeasti ennen kuin tuomarit maistelee? Ohjelmassa näyttää, että ne seisois vaan lautastensa kanssa työasemien äärellä ja siitä kiikuttavat annokset tuomareille, mutta aikaahan siinä menee. Tai maisteleeko ne viilenneitä ruokia?
En usko että täällä on kirjoittelemassa oikea kilpailija.
Vierailija kirjoitti:
En usko että täällä on kirjoittelemassa oikea kilpailija.
Heh, mitenkä niin? Oikea kilpailija. :D Eihän he nyt mitään harvinaisia kuuluisuuksia ole. Minäkin tiedän monta jotka ovat olleet mukana.
Vierailija kirjoitti:
Paikalla on kasa näyttelijöitä, avustajia, pari kameraa, ohjaaja ja gatering henkilöstö. + lavastajia, puvustaja.
Gatering : D Ei kannattaisi yrittää päteä sanoilla, joita ei osaa kirjoittaa oikein.
Paikalla on kasa näyttelijöitä, avustajia, pari kameraa, ohjaaja ja gatering henkilöstö. + lavastajia, puvustaja.