Lue keskustelun säännöt.
Pakastetut katkaravut
06.03.2023 |
Ajattelin tehdä skagen voileipäkakkua, mutta sulatetut ravut pitää syödä 1 vrk kuluessa. Eikös silloin kakku ole ruokamyrkytys riski?
Kommentit (3)
On riski. Kakkuun kannattaa lisätä katkaravut vasta vähän ennen tarjoilua. Ihan hyvä kakku on sellainen, jossa täytteessä on tonnikalamajoneesia ja katkarapuja vain kakun päällä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija kirjoitti:
On riski. Kakkuun kannattaa lisätä katkaravut vasta vähän ennen tarjoilua. Ihan hyvä kakku on sellainen, jossa täytteessä on tonnikalamajoneesia ja katkarapuja vain kakun päällä.
Kiitos vinkistä. Hyvä idea tuo koristelu. En haluaisi kuitenkaan aiheuttaa ruokamyrkytystä kenellekään.
Arveluttaa haittaako jos kakkua tarjoaa reilu vuorokausi niiden sulattamisesta