Lue keskustelun säännöt.
Kannattaako voi alkaa valmistaa itse kermasta?
18.02.2023 |
Vatkaamalla kauan kermaa. Kun on niin kallista. Vähän ehkä suolaa joukkoon.
Kommentit (5)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Valmis voi tulee halvemmaksi. Esim. yhdestä 2dl kermapurkista tulee pikkunokare voita itse tehtynä, eikä sen makukaan niin erikoinen ole että olisi vaivan arvoista.
Kerran oli 2kpl 2dl kermoja -60% ilta-alessa ja tein siitä sitten voita. Hyvinhän se onnistui, mutta määrä ei ollut kaksinen. Varmaan jotain 150g sai siitä voita. Eli jos on -60% alessa ja haluaisi paketillisen voita, niin siltikin hintaa tulee suunnilleen yhtä paljon kuin ostaisi Lidlistä 3,45e maksavan 500g voipaketin.
Kannattaakohan sissijuusto ottaa käyttöön kun juustokin on niin kallista.