Mihin ruokaan käytetään Parmesaanijuustoa? Sitä kun varastetaan paljon
Varastetaan kaupan hyllyltä.
Kommentit (44)
Varsinkin pastan päälle raasteena.
Tietää mihin nuo juustot myydään. Jäljet johtaa sylttytehtaalle.
En tykkää kyseisestä juustosta. En ainakaan minä sitä varasta.
Etelän ruokakulttuuriin kuuluvaa. 1+1= kaksi.
Vaikka spagetin ja jauhelihakastikeen päälle.
Parmesaania myös keksien tms päälle.
On ylellisyystuote, antaa mm. halpaan pastaruokaan ja kastikkeeseen pikantin maun.
On jotain 25€/kilo.
Toisaalta en edes köyhänäkään moista varastaisi. Jos rahat ei riitä näihin minijuustoihin, niin ostaa sitä halvinta juustoa 5-6 €/kilo.
Ja syö ohuita siivuja. Ihan 2-4 siivua riittää päivän tarpeeks.
Risottoon esimerkiksi. Italiassa pastan ja gnocchien kanssa myös. Antaa makua melkein ruokaan kuin ruokaan.
Spagetti bolognesea on mahdotonta syödä ilman parmesaania. Parmesaani sopii myös muihin pastaruokiin sekä lämpimiin ruokiin joissa on tomaattia. Jos sitä varastetaan paljon sille täytyy olla markkinat. Pizzeriat ehkä?
Kylläpä sen tietää ketkä on asialla, kun varastetaan ruokaa joka ei kuulu suomalaiseen ruokakulttuuriin. Kaikki tiesi, puhuttu ei ääneen ;^)
Myökä karjalas kuttuu lypsettii ja siit sitte juustot tehtii. Ai ko ol hyvvää
Spaghettikastike on suosituin kotiruoka?
Kaikkia juustoja varastetaan, kilon Oltermannissa ja Valion goudassa on nykyään hälyt
Vierailija kirjoitti:
Kylläpä sen tietää ketkä on asialla, kun varastetaan ruokaa joka ei kuulu suomalaiseen ruokakulttuuriin. Kaikki tiesi, puhuttu ei ääneen ;^)
Totta.
Porukka tietää, keitä tarkoitetaan. Jos kirjotat, ketju poistetaan.
Lähinnä, jos parmesaania häviää kaupasta hurjat määrät, menee ne johonkin ammatti pitseriaan tms. etniseen.
Vierailija kirjoitti:
Vaikka spagetin ja jauhelihakastikeen päälle.
Parmesaania myös keksien tms päälle.
On ylellisyystuote, antaa mm. halpaan pastaruokaan ja kastikkeeseen pikantin maun.
On jotain 25€/kilo.
Toisaalta en edes köyhänäkään moista varastaisi. Jos rahat ei riitä näihin minijuustoihin, niin ostaa sitä halvinta juustoa 5-6 €/kilo.
Ja syö ohuita siivuja. Ihan 2-4 siivua riittää päivän tarpeeks.
Ei voi ostaa yli kilon juustokimpaletta, jos syö vaan 2 siivua päivässä. Ehtii mennä huonoksi, ja alle kuuden euron kilohinnalla ei muuta saa kuin isoja könttejä.
Vierailija kirjoitti:
Kylläpä sen tietää ketkä on asialla, kun varastetaan ruokaa joka ei kuulu suomalaiseen ruokakulttuuriin. Kaikki tiesi, puhuttu ei ääneen ;^)
Suomalaiseen ruokakulttuuriin? Et voi nähdä tilannetta, jossa suomalaiset olisivat erilaisten kokkoohjelmien ja matkustelun myötä oppineet uusia asioita? Parmesaani on minusta normaali lisä pastan, pizzan tai risoton kanssa tai jopa sellaisenaan naposteltavana.
Ihan suomalaiset langanlaihat narkit noita juustoja ja kalliita lihoja varastaa. T: vartija
Känkkypizzeriat ei kyllä käytä parmesania lainkaan pizzoissa, siellä on vaan joku ekstra halvin juusto pizzassa. Jos niille parmesaneille on joku markkina niin "oikeat" italialaiset ravintolat. Tosin käsittääkseni nekin tilaa suoraan italiasta kokonaisia kiekkoja, ei ostele narkeilta mitään 300g vakuumipaloja.
Pizzaan parmesaani antaa hyvää makua. Asiakas tulee toistekin.