Miten saada aikaiseksi raikas ilmava kerma vaahto, ideoita?
Laskiais pullaan tulee raikas vaahto väliin joten mikä olisi sopiva määrä sokeria, voiko lisätä myös vanilijaa?
Kommentit (20)
Kuohukermaa ja vatkausta, sokeria ja vaniljaa, maista.
Suosittelen kaurakermaa tai alpron soijakermaa, paljon raikkaampi kuin lehmän tissimaidosta valmistetusta kermasta tehty vaahto.
Vierailija kirjoitti:
Kermavaahto. Laskiaispulla. Vanilja. Ole hyvä.
Pilikun nussijija. Kiitos.
Vierailija kirjoitti:
Suosittelen kaurakermaa tai alpron soijakermaa, paljon raikkaampi kuin lehmän tissimaidosta valmistetusta kermasta tehty vaahto.
kaurakermassa on palmuöljyä ja lisäaineita. Ei jatkoon
Vatkaat 2 dl kuohukermaa käsin ja lisäät pari teelusikallista sokeria, kun vaahto alkaa olla valmista ja jatkat hetken vispaamista.
Ihmetellyt olen minäkin miksi nykyajan kermavaahdosta ei tule ilmavaa vaikka on muka kuohukermasta vatkattu.Sellaista vetistä lirua joka ei kuohkeudu vaan sitten lätistyy .Kai sitä jatketaan vedellä että ei mene liikaa maitoa ja rasvat on otettu pois minimiin.Surkeaa laatua valio.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kermavaahto. Laskiaispulla. Vanilja. Ole hyvä.
Pilikun nussijija. Kiitos.
Kermavaahto on muuten sitten kylläkin yhdyssana.
EI kuohukermaa vaan VISPIKERMAA. Merkittävä ero. Suosittelen Pirkkaa
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kermavaahto. Laskiaispulla. Vanilja. Ole hyvä.
Pilikun nussijija. Kiitos.
Sulle olen pilkunnussija. Ainoastaan ystäväni saavat kutsua minua esim välimerkkifetisistiksi.
Vierailija kirjoitti:
EI kuohukermaa vaan VISPIKERMAA. Merkittävä ero. Suosittelen Pirkkaa
Toissapäivänä vatkasin vispikermaa kakkuun ja jäljellejäänyt vatkattu kerma kulhossa on edelleen jämäkkää. Kotimaista-sarjan laktoositon vispikerma.
Hyi mikä kuva tuossa Megamelassa. Onko jollain noin ohut ja ruma?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
EI kuohukermaa vaan VISPIKERMAA. Merkittävä ero. Suosittelen Pirkkaa
Toissapäivänä vatkasin vispikermaa kakkuun ja jäljellejäänyt vatkattu kerma kulhossa on edelleen jämäkkää. Kotimaista-sarjan laktoositon vispikerma.
Jäljelle jäänyt piti kirjoittamani...
Alpron soijakermaa, sekä oikeaa vanilijaa.
Vierailija kirjoitti:
Kermavaahto. Laskiaispulla. Vanilja. Ole hyvä.
Painu rotta helvettiin täältä
Käytän aina oikeaa kuohukermaa eikä ole mitään ongelmia. Se pitää vain vatkata kunnolla, ei liian nopeasti ja tarpeeksi pitkään.
Kaurakerma! Tavallisesta kermasta tulee tympeän makuinen, kaurakermasta paljon raikkaampi ja keveämmän tuntuinen.
Vierailija kirjoitti:
Kaurakerma! Tavallisesta kermasta tulee tympeän makuinen, kaurakermasta paljon raikkaampi ja keveämmän tuntuinen.
Keveä laskiaispulla on oksymoron.
Vierailija kirjoitti:
Kaurakerma! Tavallisesta kermasta tulee tympeän makuinen, kaurakermasta paljon raikkaampi ja keveämmän tuntuinen.
Se on sinun mielipiteesi, anna minun pitää omani. Laskaispullaan kuuluu aito kerma. Piste.
Kermavaahto. Laskiaispulla. Vanilja. Ole hyvä.