Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Siis voiks kanafileen jättää mediumiks?

Vierailija
30.01.2023 |

Oon ekaa kertaa tekemässä kanafilettä omassa kämpässä.

Kommentit (27)

Vierailija
1/27 |
30.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

No ei voi. Tai tietysti voi, voi syödä vaikka raakana, mutta ei kannata. 

Vierailija
2/27 |
30.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei saa jättää mediumiksi!

Googleta raaka kana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/27 |
30.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei voi. Pitää kypsyä läpi. Miksi jättäisit?

Vierailija
4/27 |
30.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ei saa jättää mediumiksi!

Googleta raaka kana.

Siis ei raaka mut medium. Pihvit on kuulemma medium 55 astees

Vierailija
5/27 |
30.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ite syö sitä tartarina.

Vierailija
6/27 |
30.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ei voi. Pitää kypsyä läpi. Miksi jättäisit?

Aina sanotaan et pihvi on parasta mediumina

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/27 |
30.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kraavina paras.

Vierailija
8/27 |
30.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kysy äidiltä neuvoa. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/27 |
30.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ei voi. Pitää kypsyä läpi. Miksi jättäisit?

Aina sanotaan et pihvi on parasta mediumina

Joo mut ei kaikki pihvit.

Vierailija
10/27 |
30.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei missään nimessä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/27 |
30.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ei voi. Pitää kypsyä läpi. Miksi jättäisit?

Aina sanotaan et pihvi on parasta mediumina

Tarkoittaa vain naudanlihaa.

Vierailija
12/27 |
30.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kysy illalla uudestaan kun oot vatsataudissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/27 |
30.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kana pitää aina paistaa kypsäksi. Todellisuudessa salmonellan vaara aika minimaalinen, mutta silti.  Nauta, poro, hirvi, lammas jne. ovat niitä jotka voi jättää mediumiksi.

Vierailija
14/27 |
30.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Broileri ja kana kypsäksi aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/27 |
30.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kana pitää aina paistaa kypsäksi. Todellisuudessa salmonellan vaara aika minimaalinen, mutta silti.  Nauta, poro, hirvi, lammas jne. ovat niitä jotka voi jättää mediumiksi.

Ja sitten vielä kuulemma (luin jostain) myös se tyyli jättää hampurilaispihvit mediumiksi on myös terveysriski. Eli jauhelihapihvikin pitäisi paistaa läpikypsäksi.

Vierailija
16/27 |
30.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lisäksi raakaa broileria/ kanaa käsitellessä välineet ja kädet pestävä huolellisesti .

Munissakin on salmonellavaara.

Vierailija
17/27 |
30.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

No ei voi! Ensinnäkin on vaarana saada salmonella. Toisekseen se on jo ajatuksenakin niin inhottavaa että melkein nousee oksennus suuhun.

Vierailija
18/27 |
30.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ei voi. Pitää kypsyä läpi. Miksi jättäisit?

Aina sanotaan et pihvi on parasta mediumina

idiootti se on kana

Vierailija
19/27 |
30.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Broileri ja kana kypsäksi aina!

Kuten myös sika 🐷

Vierailija
20/27 |
30.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Kana pitää aina paistaa kypsäksi. Todellisuudessa salmonellan vaara aika minimaalinen, mutta silti.  Nauta, poro, hirvi, lammas jne. ovat niitä jotka voi jättää mediumiksi.

Ja sitten vielä kuulemma (luin jostain) myös se tyyli jättää hampurilaispihvit mediumiksi on myös terveysriski. Eli jauhelihapihvikin pitäisi paistaa läpikypsäksi.

Terveysriskistä en tiedä, mutta hampurilaispihvin pitää olla läpikypsä. Se on viŧŧü jauhelihaa!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi yhdeksän kuusi