Jauhelihamureke
Ajattelin jos tänään tekisin jauhelihamurekkeen ja selailin ohjeita. Läysin vähän tälläisen erilaisen ohjeen ja voisiko tulla hyvää?
Ainekset:
500 g jauhelihaa
1 keskikokoinen sipuli, hienonnettuna
2 valkosipulin kynttä, hienonnettuna
2 munaa
1/2 dl maitoa
1/2 tl suolaa
1/4 tl pippuria
Valmistusohjeet:
Paista jauheliha ja sipuli pannulla keskilämmöllä, kunnes liha on kypsää.
Lisää valkosipuli ja paista vielä muutaman minuutin ajan.
Sekoita munat, maito, suola ja pippuri kulhossa.
Lisää liha-sipuli-valkosipuliseos munaseokseen ja sekoita hyvin.
Asettele massa vuokaan ja paista uunin keskitasolla noin 25 minuuttia, tai kunnes mureke on kullanruskeaa pintaa.
Voit tarjoilla murekkeen kanssa esimerkiksi perunamuusia tai salaattia. Voit myös lisätä mukaan esimerkiksi juustoraastetta tai kasviksia kuten paprikaa tai tomaattia. Tämä resepti on helppo muokata makusi mukaan.
Kommentit (4)
En ikinä ole paistanut jauhelihaa ensin, mitä ihmettä tuo nyt on?? Maustan raa'an jauhelihataikinan ja muotoilen se sen vuokaan ja paistan.
Voiko tosiaan paistaa ensin jauhelihan? Onko joku jenkkien resepti tämä? Yleensä kun olen aina raakaan jauhelihaan sekoittanut munamausteseoksen ja laittanut uuniin.